آیین اختتامیه مسابقات سراسری ورزش‌های همگانی ایثارگران کشور در البرز برگزار شد

آیین اختتامیه مسابقات سراسری ورزش‌های همگانی ایثارگران کشور در البرز برگزار شد

آیین اختتامیه مسابقات سراسری ورزش‌های همگانی ایثارگران کشور در بخش آقایان با عنوان «جام گرامی‌داشت شهدای اقتدار و مقاومت» در سالن شهید چمران مجموعه فرهنگی و تفریحی ایثار استان البرز برگزار و از تیم‌ها و نفرات برتر این دوره از رقابت‌ها تجلیل شد.
به گزارش «ایثار» استان البرز، این مراسم با حضور معاون مدیرکل ورزش و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور، امیرحسین دانش‌کهن مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز، جمعی از مسئولان استانی و ورزشکاران شرکت‌کننده در سالن شهید چمران مجموعه فرهنگی و تفریحی ایثار البرز برگزار شد.
 
این دوره از مسابقات با عنوان «جام گرامی‌داشت شهدای اقتدار و مقاومت» از ۲۰ تا ۲۲ مهرماه به‌میزبانی استان البرز و با همکاری اداره ورزش و اردویی بنیاد شهید و امور ایثارگران و معاونت فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در قالب ۱۰ رشته ورزشی از جمله پیاده‌روی، طناب‌کشی، ورزش‌های ایستگاهی و رشته‌های گروهی برگزار  و۱۰۰ ورزشکار از ۱۶ استان کشور در فضایی صمیمی و پرنشاط، با هدف ارتقای سلامت جسمی، تقویت روحیه همبستگی و ترویج فرهنگ ورزش و نشاط در جامعه ایثارگری به رقابت پرداختند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در این مراسم ضمن خوشامدگویی به ورزشکاران گفت: حضور در جمع شما مایه خرسندی و انرژی مضاعف است. ورزشکاران مظهر نشاط، امید و روحیه بالا هستند و می‌توانند الگوی سایر ایثارگران باشند. ورزش سن و سال نمی‌شناسد؛ حتی فردی هشتاد ساله با توان بدنی مناسب می‌تواند همچون چهل ساله‌ها فعال و شاداب باشد.
 
وی با تأکید بر اهمیت ورزش در پیشگیری از بیماری و کاهش مصرف دارو افزود:ورزش عملی‌ترین ابزار شعار معروف «پیشگیری بهتر از درمان» است. هرچه جامعه به سمت ورزش و فعالیت بدنی برود، درد و امراض کمتر می‌شود، کیفیت زندگی بالاتر می‌رود و نیاز به مراکز درمانی کاهش می‌یابد. نمونه‌های بسیاری داریم که ایثارگرانی که پیش از پیوستن به گروه‌های ورزشی روزانه چندین دارو مصرف می‌کردند، اکنون تنها با یک دارو زندگی سالم و فعالی دارند. این موضوع به‌روشنی نشان می‌دهد که ورزش می‌تواند هم سلامت فردی را ارتقا دهد و هم هزینه‌های درمانی و بیمارستان‌ها را کاهش دهد.
 
دانش‌کهن همچنین با اشاره به تلاش‌های مسئولان ارشد بنیاد گفت:مسئولان ستاد مرکزی و استان‌ها در حال تلاش برای فراهم کردن امکانات ورزشی برای همه ایثارگران هستند. امیدواریم این برنامه‌ها هرچه سریع‌تر به نتیجه برسد تا همه ایثارگران بتوانند از ورزش بهره‌مند شوند و کمتر درگیر مراجعه به بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها باشند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان البرز در ادامه به رشادت‌ها و فداکاری‌های ایثارگران استان اشاره و تصریح کرد:استان البرز مفتخر به تقدیم بیش از پنج هزار و پانصد شهید به انقلاب اسلامی است. شهدای جنگ دوازده روزه، عملیات مرصاد و سایر عرصه‌ها نیز سهم بزرگی در حفظ ارزش‌ها و امنیت کشور داشتند. یاد و نام این شهدا همواره گرامی و جاویدان خواهد بود و پیام آنها الهام‌بخش جامعه ایثارگری و نسل‌های آینده است.
 
وی همچنین بر لزوم ترویج ورزش همگانی و افزایش نشاط اجتماعی تأکید کرد:ورزش نه تنها سلامت جسم را تقویت می‌کند، بلکه موجب نشاط روحی، افزایش امید و همبستگی میان ایثارگران می‌شود. سرمایه‌گذاری در ورزش، هم برای افراد و هم برای جامعه ایثارگری ارزشمند است و نمونه‌های موفق بسیاری وجود دارد که نشان می‌دهد ورزش می‌تواند کیفیت زندگی و طول عمر را بهبود بخشد.
 
گفتنی است در پایان این مسابقات، استان‌های مازندران، اصفهان و آذربایجان غربی به‌ترتیب موفق به کسب مقام‌های اول تا سوم بخش تیمی شدند و از برترین‌های رشته‌های مختلف تقدیر شد.