احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها

احتمال رقیق سازی اورانیوم ۶۰ درصد در مقابل لغو تمامی تحریم‌ها

محمد اسلامی در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوال مبنی بر اینکه موضوعات فنی و هسته همراه با موضوعات سیاسی در مذاکرات مطرح است؟ گفت: روابط ما با آژانس برقرار است اما آژانس یک تکلیف انجام نشده درباره حمله نظامی به تاسیسات تحت نظارت پادمان دارد که نمی‌تواند از آن فرار کند. اگر ما تحت نظارت آژانس هستیم و گواهی اعتبار از آژانس داریم و بخشی از اعتبار آژانس هستیم نمی‌شود آژانس نسبت به اتفاقی که افتاد، سکوت کند.

وی ادامه داد: برای مراکزی که تحت حمله قرار نگرفته است در چارچوب تعامل پیوسته و مجوز شورای عالی امنیت ملی بازرسان آمدند و بازدید کردند و بعد از جنگ بازرسی از مراکزی که آسیب ندیدند انجام شده و در همین روزها از برخی مراکز دیگر هم بازدید می‌کنند.

وی گفت: نکته این است که حقوق ملت ایران طبق مقررات اژانس رعایت شود. آژانس وظیفه دارد فناوری صلح‌آمیز هسته‌ای را برای ایران و همه ملت‌ها تشویق و پشتیبانی کند تا از آن استفاده کنند.

این خبر تکمیل می شود.

منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *