بررسی وضعیت بیمه ای ایثارگران شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیل آباد و کوهسرخ
صدیقه خدیوی در جلسه کمیته فنی نظارت بر عملکرد بیمه دی که با حضور مهدی شریعتی فر مدیرعامل بیمه دی در استان خراسان رضوی در اداره کل بنیاد استان برگزار شد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: در حال حاضر بیش از ۱۵۰ هزار نفر از خانواده شهدا و ایثارگران استان تحت پوشش بیمه دی قرار دارند و استمرار کیفیت خدمات برای این جمعیت گسترده از اهمیت ویژهای برخوردار است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: حوزه درمان و تأمین خدمات سلامت، یکی از اولویتهای محوری بنیاد بهشمار میرود و انتظار میرود بیمه دی با نگاه مسئولانه و پاسخگو، فرآیند ارائه خدمات درمانی به جامعه ایثارگری را با سهولت و دقت بیشتری دنبال کند.
وی ادامه داد: در این نشست، وضعیت بیمهای خانواده شهدا و ایثارگران شهرستانهای کاشمر، بردسکن، خلیلآباد و کوهسرخ بهصورت دقیق مورد بررسی قرار گرفت تا نقاط ضعف و موانع احتمالی در مسیر خدماترسانی شناسایی و برای رفع آنها برنامهریزی شود.
خدیوی تصریح کرد: در جریان این جلسه، رؤسای بنیاد شهرستانها بهصورت موردی مشکلات خانواده شهدا و ایثارگران را مطرح کردند و مسئولان بیمه دی نیز ضمن ارائه توضیحات لازم، پاسخگویی و قول پیگیری و رفع مشکلات را دادند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی افزود: ارائه خدمات مطلوب بیمهای به خانواده شهدا و ایثارگران، نقش مؤثری در ارتقای سطح سلامت و آرامش این جامعه معزز دارد.
در این جلسه که آمنه زرنگ معاون درمان و وحید قاسم زاده رئیس اداره درمان بنیاد خراسان رضوی و تنی چند از همکاران بیمه دی نیز حضور داشتند دستورات لازم در جهت خدمت به خانواده شهدا و ایثارگران صادر شد.
گفتنی است: استان خراسان رضوی با تقدیم ۱۷ هزار و ۴۹۶ شهید، ۵۹ هزار و ۲۷۲ جانباز و سه هزار و ۴۰۰ آزاده، هویت انقلابی خود را به نمایش گذاشته است. این عزیزان در راه حراست از کیان کشور و آرمانهای انقلاب اسلامی جانفشانی و فداکاری کرده و به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران عزت بخشیدهاند.