تأکید مدیرکل بنیاد مازندران بر گسترش همکاریهای علمی با دانشگاه آزاد اسلامی برای ارتقای خدمات به جامعه ایثارگری
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران در نشست با بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بر ضرورت تقویت ارتباط حوزه آموزش با دانشگاه ها و مراکز علمی تأکید و اظهار کرد: ارتقای بنیه علمی همکاران و بهره گیری از ظرفیت نخبگان می تواند نقش مؤثری در بهبود عملکرد آموزشی و فرهنگی بنیاد ایفا کند، همچنین توسعه تعاملات علمی و تخصصی را زمینه ساز اجرای دقیق تر دستورالعملها و افزایش کیفیت خدمت رسانی دانست.
وی با اشاره به اهمیت تکریم و همدلی با خانواده های معظم شهدا، بر حضور میدانی، سعهصدر، شنیدن دغدغه ها و پاسخگویی شایسته تأکید کرد و تصریح نمود که بنیاد صرفاً یک نهاد اداری نیست، بلکه مأموریت اصلی آن صیانت از کرامت و منزلت خانواده های ایثارگران است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان تجربه دیدار با برخی خانواده های شهدای حوادث اخیر، خاطرنشان کرد که گفت و گوی صبورانه، درک شرایط روحی خانواده ها و پرهیز از برخوردهای کلیشهای اداری میتواند موجب تقویت اعتماد متقابل و کاهش آسیب های اجتماعی شود.
وی یادآور شد، همه شهدا و خانواده های معزز آنان شایسته احترام، تکریم و توجه یکسان هستند و نباید در نگاه حمایتی تفاوتی میان آنان قائل شد.
این مسئول در ادامه، بر ضرورت حاکمیت نگاه قرارگاهی، انسجام درون سازمانی و تقویت گفتمان مشترک میان بخش های مختلف بنیاد تأکید کرد و افزود: مسئولیت پذیری، پیشبینی و پیشگیری بهموقع از الزامات مدیریت اثربخش است و خواستار توجه جدی به مسائل فرهنگی، اجتماعی و معیشتی خانواده ها شد.
وی در پایان آمادگی کامل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران برای همکاری گسترده تر با تشکل های فرهنگی، نخبگان و مجموعه های علمی به منظور ارتقای سطح خدماترسانی و پاسخگویی مطلوب به جامعه معزز ایثارگری اعلام کرد.
در این جلسه عبدالرضا بابایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان به دلیل تعامل شایسته، نگاه حمایتی و فرهنگی در امر ایثار و شهادت در دانشگاه از سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران تجلیل و تقدیر کرد.
همچنین موضوعات تقویت بنیه علمی، استاد مشاور، برگزاری یادواره شهدای دانشجو، شهریه دانشجویان شاهد و ایثارگر، مشکلات آموزشی، ضرورت فعالیت های فرهنگی در حوزه ایثار و شهادت … مورد بررسی و تبادل نظر قرار گرفت.
در این جلسه علی زاده معاون فرهنگی آموزشی بنیاد مازندران و جمعی از اعضای ستاد شاهد بنیاد استان و دانشگاه آزاد اسلامی حضور داشتند.
انتهای پیام/
