حمله به ۱۵ انبار تسلیحاتی داعش در سوریه

حمله به ۱۵ انبار تسلیحاتی داعش در سوریه

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا در خاورمیانه(سنتکام) در بیانیه‌ای از حمله به ۱۵ انبار گروه تروریستی داعش در جنوب سوریه خبر داد.

در بیانیه سنتکام آمده است، نیروهای ارتش آمریکا و وزارت کشور سوریه طی روزهای ۲۴ تا ۲۷ نوامبر، بیش از ۱۵ محل انبار تسلیحات داعش را در جنوب سوریه شناسایی و منهدم کردند.

 

نیروهای نظامی آمریکا در چارچوب نیروهای مشترک «عملیات عزم راسخ» با نیروهای سوری همکاری کردند تا محل‌های نگهداری تسلیحات داعش را در استان ریف دمشق شناسایی و از بین ببرند؛ عملیاتی که با چندین حمله هوایی و انفجارهای زمینی انجام شد.

 

آمریکا در این بیانیه مدعی شده، در این عملیات مشترک، بیش از ۱۳۰ خمپاره و راکت، چندین قبضه سلاح تهاجمی، تیربار، مین ضدتانک و مواد لازم برای ساخت بمب‌های دست‌ساز منهدم شد. نیروها همچنین مقادیر قابل‌توجهی مواد مخدر قاچاق را پیدا و نابود کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *