دلجویی سرباز مرزبانی از شهروند سالمند

دلجویی سرباز مرزبانی از شهروند سالمند

انتشار کلیپ رفتار نامناسب سرباز وظیفه در مرز میلک با بانوی سالخورده که منجر به واکنش‌های کاربران و انتقادات شده بود، با پیگیری پلیس و رئیس دادگستری سیستان و بلوچستان و برخورد با عاملان تخلف همراه شد.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی مرزبانی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: «این واقعه ساعت ۱۵ اول آبان در پایانه مرزی میلک شهرستان هیرمند رخ داد و در کوتاه‌ترین زمان به دستور ویژه سردار شجاعی فرمانده مرزبانی استان، این موضوع به مبادی نظارتی ابلاغ و پرونده اولیه در این زمینه تشکیل و وارد عمل شده است.»

حجت‌الاسلام والمسلمین علی موحدی راد، رئیس‌کل دادگستری سیستان و بلوچستان نیز در پی انتشار کلیپ رفتار نامناسب یک سرباز وظیفه در مرز میلک اطلاعیه‌ای صادر و تأکید کرد: «در پی انتشار کلیپی در فضای مجازی از یکی از گذرگاه‌های مرزی استان سیستان و بلوچستان (مرز میلک) که حاوی رفتار نامناسب و مجرمانه از سوی یکی از سربازان وظیفه بود و موجب جریحه‌دار شدن احساسات مردم شریف استان و کشور شد، سازمان قضایی با دستور فوری و ویژه رئیس‌کل دادگستری و رئیس شورای قضایی استان، تعقیب متهم را در دستور کار قرار داد.»

وی با تأکید بر اینکه رفتارهای خارج از قانون و اخلاق انسانی در هیچ شرایطی قابل‌پذیرش نیست، اظهار کرد: «در پی هماهنگی با فرماندهی مرزبانی استان و بررسی‌های صورت‌گرفته، سرباز خاطی شناسایی و پرونده‌ای در دادسرای نظامی برای وی تشکیل شده است. این پرونده به‌صورت ویژه رسیدگی و نتیجه به‌صورت شفاف و رسمی به اطلاع عموم مردم شریف خواهد رسید.»

روز گذشته نیز سرباز خاطی با انتشار فیلمی به خاطر رفتار نامناسب خود از آن بانوی سالخورده و مردم سیستان و بلوچستان عذرخواهی کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *