رویداد ملی “شهدا در نگاه نسل نو” در اصفهان برگزار می‌شود

رویداد ملی “شهدا در نگاه نسل نو” در اصفهان برگزار می‌شود

محمد کرم‌ الهی، مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران، درباره اولین رویداد ملی « شهدا در نگاه نسل نو» اینطور توضیح داد که این رویداد با همت تشکل خادم یاران شهدای کشور و همکاری معاونت فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و اداره کل امور هنری و اداره کل تشکل‌ ها ذیل دبیرخانه هنر و رسانه بنیاد شهید به میزبانی استان اصفهان، برگزار شده است.

 

 کرم‌ الهی افزود: که این رویداد از شهریورماه ۱۴۰۴ با ایجاد دبیرخانه و توزیع سراسری فراخوان جشنواره آغاز شد و اختتامیه آن هم ۲۵ آبان در شهر شهیدان شاهد، اصفهان برگزار می‌شود.

 

 کر‌م‌ الهی خاطرنشان کرد: در این رویداد، آثار هنری و محتوایی تولید شده بر بستر هوش مصنوعی در بخش‌های متحرک‌‌سازی تصاویر شهدا، بازآفرینی بصری، بازآفرینی صوتی وصیت‌ نامه شهدا، طراحی پوستر و ارائه ایده‌‌های نوآورانه در سه سطح دانش‌آموزی، دانشجویی و تخصصی داوری شده‌‌اند.

 

 وی افزود: در این مراسم از ۳۶ اثر برگزیده که با استفاده از فناوری‌‌های نوین و هوش مصنوعی در راستای تبیین فرهنگ ایثار و شهادت در بازخوانی اندیشه شهدا گرانقدر خلق شده‌‌اند، رونمایی و تقدیر خواهد شد و همچنین در این جشنواره جایزه ویژه به بهترین اثر تولید شده با موضوع «روز حماسه و ایثار اصفهان» اعطا می‌شود.

 

مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: از مجموع ۱۷۸۳ اثر راه یافته، ۵۴۹ اثر در بخش دانش‌آموزی، ۳۴۳ اثر در بخش دانشجویی، ۱۴۵ اثر توسط متخصصان هوش مصنوعی و ۳۸۲ اثر در سایر حوزه‌ها حضور داشتند. بررسی مدارک تحصیلی شرکت‌کنندگان نشان می‌دهد که ۳۲ درصد دارای مدرک کارشناسی، ۲۰ درصد کارشناسی ارشد، ۵ درصد دکترا و ۴۳ درصد دارای سایر مدارک تحصیلی بودند.

 

وی همچنین اشاره کرد: بیشترین سهم آثار مربوط به استان اصفهان با ۱۰۸۲ اثر بود، پس از آن آذربایجان شرقی با ۴۹ اثر و سایر استان‌ها با ۶۵۲ اثر در این رویداد شرکت کردند. آثار ارسالی در چهار بخش متحرک‌سازی تصاویر شهدا (۶۵۸ اثر)، بازآفرینی صوت و وصیت‌نامه شهدا (۱۲۷ اثر)، طراحی آثار هنری و پوستر (۷۹۰ اثر) و ارائه ایده‌های نوآورانه (۲۰۸ اثر) توسط داوران متخصص از نظر علمی، فنی و هنری ارزیابی شدند.

 

کر‌م‌‌الهی درباره ویژگی منحصربه‌ فرد این جشنواره توضیح داد که تمام مراحل برگزاری رویداد با بهره‌گیری از هوش مصنوعی طراحی و اجرا خواهد شد.

 

 

کرم‌اللهی در پایان ضمن قدردانی از حمایت‌‌های مهندس سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران، سردار سلیمانی معاون فرهنگی بنیاد، استانداری اصفهان، سپاه صاحب‌ الزمان (عج)، شهرداری و دیگر دستگاه‌‌های اجرایی، ابراز امیدواری کرد: امیدواریم این جشنواره در سال‌‌های آینده با برنامه‌‌ریزی دقیق‌‌تر و همراهی خادم یاران شهدای کشور به یک رویداد ثابت ملی در اصفهان تبدیل شود.