عملیات برای ترور لاریجانی؛ تروریست‌ها دستگیر شدند

عملیات برای ترور لاریجانی؛ تروریست‌ها دستگیر شدند

یک تحلیلگر لبنانی نزدیک به حزب‌الله، از تلاش نافرجام موساد برای ترور دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان در سفر به بیروت پرده برداشت.

«ابراهیم ماجد» با انتشار توئیتی در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد دستگاه اطلاعاتی اسرائیل در صدد اجرای طرحی برای ترور علی لاریجانی در جریان مراسم سالگرد سید حسن نصرالله بوده است.

به گفته او، نیروهای حزب‌الله پیش از عملیاتی شدن این برنامه از آن مطلع شده و در اقدامی پیش‌دستانه، عوامل مرتبط را شناسایی و بازداشت کردند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان صبح روز شنبه پنجم مهر ماه امسال به‌منظور شرکت در مراسم نخستین سالگرد شهادت سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین دبیران کل حزب‌الله و جمعی از همرزمان آنها به بیروت سفر کرده‌ بود.

علی لاریجانی در نخستین ساعات شروع جنگ ۱۲ روزه نیز تماس تلفنی تهدیدآمیزی از سوی موساد دریافت کرده بود.

 

عملیات برای ترور لاریجانی؛ تروریست‌ها دستگیر شدند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *