ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با جامعه ایثارگری
ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران با خانواده های معزز شهدا و ایثارگران سه شنبه هفتم دی ماه در اداره کل بنیاد استان برگزار شد.
جامعه ایثارگری استان در ملاقات عمومی و دیدار چهره به چهره، مشکلات عدیده خود را با سعید کهن سال مدیرکل بنیاد مازندران درمیان گذاشتند و درخواست های خود را در بخش های خدمت رسانی” مشکل بیکاری فرزندان، وام مسکن، تسهیلات، دارو و درمان … ارائه کردند.
ملاقات عمومی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با جامعه ایثارگری با هدف تکریم ارباب رجوع، رضایتمندی، سرعت در ارائه خدمات … صورت می پذیرد.
گفتنی است مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران روز های سه شنبه هر هفته پاسخگوی مسائل و مشکلات خانوادههای معزز شهدا و ایثارگران در اداره کل و شهرستان های تابعه است.
انتهای پیام/