معلمی که درس اطاعت و ایثار را با شهادت امضا کرد
معلم بسیجی شهید موسیالرضا خواستار در ۱۰ آبان ۱۳۳۷ در روستای میقان شاهرود دیده به جهان گشود و بعدها ساکن علیآباد کتول استان گلستان شد.
او با روحیهای متعهد و مسئولیتپذیر، شغل معلمی را نهتنها یک حرفه، بلکه رسالتی الهی میدانست و تلاش میکرد نسل آینده را با ایمان، آگاهی و روحیه انقلابی تربیت کند.
سرانجام این معلم بسیجی در ۱۲ بهمن ۱۳۶۵ در منطقه عملیاتی فاو، کارخانه نمک، در حالی که ۲۸ سال بیشتر نداشت، به فیض عظیم شهادت نائل آمد.
بخشهایی از وصیتنامه این شهید عزیز:
اصل ولايت فقيه، ولايت عظماى در زمان غيبت كبرى است و بر هر شيعه و پيرو حضرت مهدى عج است كه از آن اطاعت نموده و پيرو عملى و واقعى آن باشد
كه به حق فقيه جامع الشرايط كنونى حضرت امام خمينى روحى له الفدا، ولی فقیه می باشد، كه كشتى در حال غرق اسلام را بعد از غيبت صغرى و نواب اربعه نجات داده و اسلام و انسانيت ما را دوباره زنده نموده است.
پس بر ماست از كوچك و بزرگ سياه و سفيد و … از او اطاعت نموده و گوش به فرمانش باشيم