تشکیل جلسه هم اندیشی جنگ اقتدار رمضان با حضور مدیر کل بنیاد شهید بوشهر و سرپرست معاونت دادگستری در اداره کل بنیاد شهید

تشکیل جلسه هم اندیشی جنگ اقتدار رمضان با حضور مدیر کل بنیاد شهید بوشهر و سرپرست معاونت دادگستری در اداره کل بنیاد شهید

روز سه شنبه، پانزدهم اردیبهشت ماه، جلسه هم اندیشی جنگ اقتدار رمضان در راستای خدمت رسانی به خانواده های شاهد و ایثارگر اقتدار رمضان با حضور مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر و امیری سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری و اعضای شورای اداری در اداره کل بنیاد شهید تشکیل شد.

مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر در خصوص اقدامات انجام شده توسط بنیاد شهید و امور ایثارگران در جنگ اقتدار رمضان گفت: از روز نخست جنگ اقتدار رمضان و حمله جنایتکارانه آمریکایی و صهیونیستی قرار جنگ اقتدار رمضان به دستور دکتر موسوی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به ریاست خانم اولاد قباد معاون تعاون و امور اجتماعی تشکیل و به سرعت کمیته های تخصصی نه گانه در ذیل قرارگاه شروع به کار کرد و به تبع آن در استان ها نیز کمیته ها تشکیل و روند احراز شهادت ها و رسیدگی به خانواده های شهدا آغاز شد.

وی افزود: از ابتدای جنگ اقتدار تا کنون بنده و همکارانم بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر، با همراهی مسئولین ارشد استان و دیگر مسئولین و گروه های مردمی بیش از ۵۱۰ دیدار از خانواده های شاهد و ایثارگر داشتیم و تیم های مددکاری را جهت رسیدگی به شرایط خانواده های شهدای اقتدار رمضان به منازل ایشان به ویژه شهدای متاهل فرستادیم تا با ایشان و جهت انجام مشاوره به صورت مستقیم در ارتباط باشند.

حیدری اضافه کرد: در استان ما ۵۷ شهید والامقام به شهادت رسیدند که از این تعداد ۳۵شهید والامقام در استان دفن و ۲۲شهید جهت تدفین به استان های محل زندگی اعزام شدند و در میان شهدا یادی می کنیم از شهدایی که در پای لانچر شجاعانه به شهادت رسیدند و شهدای مفقودالاثر ناوچه دنا و شناوری که علیرغم تهدیدهای بسیار جهت کمک به نیروهای نظامی رفت و عزیزان در آن به شهادت رسیدند و این امر به خوبی زنده بودن روحیه ایثار و شهادت را در میان مردم عزیز و قهرمان و شهادت طلب ما نشان می دهد.

 

امیری سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری ضمن تقدیر از زحمات و تلاش‌های مدیر کل بنیاد شهید و همکاران ایشان بیان کرد: به دنبال شکایت از آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی در مجامع بین‌المللی و اخذ غرامت آسیب‌های وارده شده به کشور و مردم عزیزمان هستیم و این امر را تا حصول نتیجه ادامه خواهیم داد.