سخنان شهید سلامی ۲ روز قبل از شهادت درباره نیروی دریای سپاه

سخنان شهید سلامی ۲ روز قبل از شهادت درباره نیروی دریای سپاه

سپهبد پاسدار شهید حاج حسین سلامی، در بازدید از آخرین وضعیت آمادگی یگانهای دریایی، دو روز پیش از شهادت گفتند:

خلیج فارس و مناطق مجاور آن یکی از مناطق مهم دفاعی جمهوری اسلامی ایران بوده و ما برای دفاع از منافع سرزمینی و دریایی خودمان اهتمام جدی داریم.

آمادگی رزمی نیروی دریایی سپاه را از ابعاد اطلاعاتی وعملیاتی مورد ارزیابی قرار دادیم و به فضل الهی نیروی دریایی در طی سال‌های اخیر با جهش‌های بی‌سابقه‌ای از قدرت‌های رزمی همراه شده و الحمد الله تحت هدایت یک فرماندهی کامل و دقیق توانسته انواع مختلف سامانه های رزمی را در درون خود توسعه دهد.

به فضل الهی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم قادر هست در نبردهای نزدیک دریایی و هم نبردهای دور را به خوبی اداره کند، و در طول این بازدید توسعه سامانه‌های رزمی و پشتیبانی رزمی این نیرو را مشاهده کردیم.

الحمدلله شناورهای نیروی دریایی سپاه که سکوهای اصلی حمل قدرت تهاجمی نیرو هستند به تعداد بسیار زیادی توسعه پیدا کردند هم شناورهای تندرو و فوق سریع و هم شناورهای سنگین رزمی، موشک‌های دریایی هم از نظر کمیت و کیفیت به حجم و قابلیت‌های بسیار ممتازی رسیده‌اند.

پهپادهای نیروی دریایی در بردها، قابلیت‌ها و ماموریت‌های مختلف به طرز شگفت‌انگیزی توسعه پیدا کرده‌اند.

تنوع مین‌های دریایی و قابلیت‌های جدید آن از نظر کمی و کیفی بسیار شگفت‌انگیز است.

با مجاهدت شبانه‌روزی آحاد فرماندهان و رزمندگان این نیرو آمادگی‌های رزمی نیروی دریایی سپاه برای واکنش به هر تهدید و پاسخ به هر سناریویی کاملا آماده و مجهز شده است.