سردار معروفی: ملت ایران از دادخواهی خون کودکانش نمی‌گذرد

سردار معروفی: ملت ایران از دادخواهی خون کودکانش نمی‌گذرد

سردار معروفی، معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، با حضور در گلزار شهدای دانش‌آموز مدرسه شجره طیبه میناب و بازدید از این مدرسه، یاد و خاطره دانش‌آموزان، معلمان و دیگر شهدای این حادثه را گرامی داشت.

وی اظهار کرد: شهدای عزیز جنگ تحمیلی، به‌ویژه شهدای مظلوم مدرسه شجره طیبه میناب، دختران و پسران معصوم، کودکان بی‌گناه و معلمان و دبیران این مدرسه، هیچ‌گاه از حافظه ملت ایران پاک نخواهند شد.

شجره طیبه، بخشی از حافظه عاطفی ملت ایران

سردار معروفی با بیان اینکه این شهدا مظلومانه هدف جنایتی هولناک قرار گرفتند، افزود: این حادثه به دست دشمنانی رقم خورد که با هدف قرار دادن کودکان و مردم بی‌گناه، چهره واقعی خود را به ملت ایران و افکار عمومی نشان دادند.

وی ادامه داد: امروز میناب، مدرسه شجره طیبه و گلزار شهدای این شهرستان تنها متعلق به مردم میناب نیست؛ این مکان به بخشی از حافظه عاطفی و اعتقادی ملت بزرگ ایران تبدیل شده است.

معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: میلیون‌ها ایرانی با هر نگاه اعتقادی، قومی و اجتماعی، خود را در اندوه خانواده‌های شهدای مظلوم این حادثه شریک می‌دانند و در کنار آنان ایستاده‌اند.

خون شهدا، پیوند ملت ایران را مستحکم‌تر کرد

سردار معروفی با اشاره به ضرورت زنده نگه داشتن یاد شهدا گفت: ما هم از منظر انسانی و عاطفی داغدار این عزیزان هستیم و هم بر اساس مبانی دینی، فرهنگ اهل‌بیت(ع) و مکتب عاشورا، خود را موظف به پاسداشت نام، یاد و آرمان آنان می‌دانیم.

وی تأکید کرد: خون پاک این شهیدان نه‌تنها موجب تضعیف ملت ایران نشد، بلکه همبستگی، وحدت، ایستادگی در مسیر حق و پافشاری مردم بر مواضع خود را مستحکم‌تر کرد.

ملت ایران از دادخواهی خون کودکانش نمی‌گذرد

معاون فرهنگی، اجتماعی و رسانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خطاب به دشمنان ملت ایران اظهار کرد: جنایت علیه کودکان، معلمان و مردم بی‌گناه از حافظه ملت ایران پاک نخواهد شد و دادخواهی و مطالبه عدالت درباره عاملان این جنایت با جدیت دنبال خواهد شد.

وی افزود: همان اراده‌ای که ملت‌های منطقه را در برابر جریان‌های تروریستی و افراطی به ایستادگی واداشت، امروز نیز در وجود ملت بزرگ ایران و همه آزادی‌خواهان زنده است.

گلزار شهدای میناب کانون تولید امید و ایستادگی است

سردار معروفی با بیان اینکه گلزار شهدای میناب امروز فراتر از یک محل یادبود است، گفت: این مکان مقدس می‌تواند کانونی برای تولید امید، وحدت و ایستادگی باشد؛ چراکه شهدای شجره طیبه قهرمانان واقعی ملت ایران هستند و نام آنان برای همیشه در حافظه تاریخی این سرزمین باقی خواهد ماند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خون پاک این شهیدان پیوند ملت ایران را مستحکم‌تر کرد و نشان داد در برابر ظلم و جنایت، وحدت و ایستادگی مردم می‌تواند به نیرویی بزرگ و ماندگار تبدیل شود.

سردار معروفی گفت: شهدای شجره طیبه میناب فرزندان ایران‌اند؛ نامشان ماندگار، راهشان روشن و یادشان جاودانه خواهد بود.