مدیرکل بنیاد شهید کردستان: ما منتظر مراجعه ایثارگران نمی‌مانیم؛ باید به سراغ آن‌ها رفت

مدیرکل بنیاد شهید کردستان: ما منتظر مراجعه ایثارگران نمی‌مانیم؛ باید به سراغ آن‌ها رفت

در راستای منویات رهبر شهید(رحمه الله علیه) مبنی بر تکریم ایثارگران و رفع مشکلات این قشر فداکار بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان، با حضور در اداره کل بهزیستی استان میز خدمت برگزاری کرد.

خسرو شهیدی در نشست با کارکنان ایثارگر اداره کل بهزیستی استان کردستان که در آستانه سالروز ورود آزادگان برگزار شد، با اشاره به جایگاه والای ایثارگران، هدف از این حضور میدانی را دیدار مستقیم با فرزندان شهدا، جانبازان، آزادگان و رزمندگان و رسیدگی به مسائل و مشکلات آنان در محیط کار دانست.

رویکرد «خادم‌محور»؛ اصل بنیادین در خدمت ‌رسانی

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان با بیان اینکه کارکنان این بنیاد خود را خادم و خدمتگزار جامعه ایثارگری می‌دانند، تصریح کرد: مسئولان باید با حضور در دستگاه‌های اداری، مشکلات ایثارگران را از نزدیک بشنوند و با همت و جدیت در چارچوب قانون برای رفع آنها تلاش کنند.

وی افزود: ما منتظر نمی‌مانیم تا ایثارگر به ما مراجعه کند؛ بلکه باید با رویکرد فعالانه، به سراغ جامعه هدف برویم تا مسائل آنان را شناسایی و گره گشایی کنیم.

هم‌افزایی معنوی با مجموعه بهزیستی

خسرو شهیدی در بخش دیگری از سخنان خود، ضمن تقدیر از خدمات صادقانه کارکنان بهزیستی، کار در این مجموعه را همتراز با خدمت در بنیاد شهید دانست و گفت: اخیراً در بازدید از خانه سالمندان سنندج، شاهد تلاش‌های بی‌دریغ کارکنان این مرکز بودم و معتقدم خدمت در این دو نهاد، از نظر معنوی رسالتی والا و مشابه دارد.

وی خطاب به کارکنان خاطرنشان کرد: حضور در محیط اداری صرفاً انجام وظیفه و دریافت حقوق نیست، بلکه فرصتی طلایی برای خدمت واقعی به مردم است که تکرار نشدنی است. کارکنان باید به‌ گونه‌ای از دوران مسئولیت خود استفاده کنند که پس از دوران بازنشستگی، حسرت فرصت های سوخته برای خدمت به جامعه را نداشته باشند.

تداوم طرح دیدار با ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی

مدیرکل بنیاد شهید کردستان با اشاره به تجربه موفق برگزاری نشست‌های مشابه در اداره کل آموزش‌وپرورش، اعلام کرد که این بنیاد مصمم است حضور در دستگاه‌های اجرایی استان را برای دیدار با کارکنان ایثارگر تداوم بخشد.

وی در این باره گفت: مأموریت اصلی بنیاد شهید، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است و ارائه خدمات به خانواده‌های شهدا و ایثارگران در حقیقت ادای حقوق قانونی آنان است که باید به بهترین شکل انجام شود. اگر در هر نشست، تنها یک مشکل از مشکلات ایثارگران برطرف شود، برای ما ارزشمند و رضایت‌بخش است.

در پایان این میز خدمت، خسرو شهیدی با دعوت از کارکنان برای بیان دغدغه‌هایشان، بر لزوم بررسی دقیق مسائل مشترک و ارائه پاسخگویی شفاف به آنان تأکید کرد.

 

در ادامه تصاویری از حاشیه های این میز خدمت را مشاهده فرمایید.