مهاجرانی در بازدید از بیمه دی: خدمت به ایثارگران، عینِ «رحمت نبوی» است

مهاجرانی در بازدید از بیمه دی: خدمت به ایثارگران، عینِ «رحمت نبوی» است
فاطمه مهاجرانی، سخنگوی دولت،  هم‌زمان با هفته دولت و روز کارمند، با حضور در شرکت بیمه دی از بخش‌های مختلف این شرکت بازدید و در جریان عملکرد و دستاوردهای آن قرار گرفت.
مهاجرانی ضمن تبریک میلاد پیامبر مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص)، با استناد به آیات قرآن کریم اظهار داشت: خداوند متعال حضرت محمد(ص) را «رحمةً للعالمین» نامیده است و این رحمت معنایی عمیق دارد؛ چنان‌که در قرآن تصریح شده قلب رئوف و مهربان پیامبر(ص) موجب گرد هم آمدن انسان‌ها و پیوند قلوب می‌شود.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: راز پایداری و ماندگاری دین مبین اسلام در همین رحمت نبوی نهفته است؛ دینی که شعار و آغازگاه آن «بسم‌الله الرحمن الرحیم» است و جلوه‌ای عینی از صفات رحمان و رحیم پروردگار را در سیره عملی پیامبر(ص) به تصویر کشیده است.
وی با تأکید بر اینکه کارمندان دولت مظهر جلوه‌های رحمان و رحیم خداوند در خدمت‌رسانی به مردم هستند، گفت: مردم ما شایسته بهترین خدمات هستند و در میان آنان، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران به واسطه فداکاری‌ها و جایگاه ویژه‌ای که دارند، بر گردن همه ما حقی مضاعف دارند. بوسیدن گوشه چادر مادران شهدا و دست و پای پدران عزیز آنان، نه یک وظیفه اداری، بلکه یک توفیق بزرگ است.
مهاجرانی با اشاره به اهمیت خدمات تخصصی در حوزه ایثارگری، به‌ویژه تأمین نیازهای درمانی و توان‌بخشی، افزود: این خدمات تنها یک وظیفه نیست، بلکه فرصتی است که خداوند به بندگان خاص خود عطا کرده تا در مسیر خدمت به بندگان برگزیده‌اش قرار گیرند.
سخنگوی دولت با تبریک روز کارمند به کارکنان دولت، سال ۱۴۰۴ را سالی دشوار اما پرافتخار توصیف کرد و گفت: کارمندان ایران در این سال نشان دادند که تا پای جان برای ایران ایستاده‌اند. این عزیزان همچون پلی حاضر شدند قامت خم کنند تا مردم از روی آن عبور کنند و زیر فشارها و تهدیدها بمانند تا مردم ایران احساس آرامش کنند. این روحیه، همان روحیه ایثارگری است که ضامن بقای کشور است.
وی ضمن ابلاغ سلام رئیس‌جمهور، نقش دکتر سید احمد موسوی، معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، را در بنیاد بسیار کلیدی خواند و افزود: حضور ایشان در رأس این مجموعه برای همه ما مایه دلگرمی است. ایشان و بسیاری از اعضای بدنه دولت از خانواده‌های معزز ایثارگران هستند و ما به این پیوند خونی و اعتقادی با خانواده شهدا و ایثارگران افتخار می‌کنیم.
مهاجرانی در ادامه با قدردانی از مدیریت و کارکنان شرکت بیمه دی اظهار داشت: موفقیت‌های این شرکت به دلیل برنامه‌ریزی‌های منسجم و حرفه‌ای تیم مدیریتی آن است. مدیران و کارکنان بیمه دی در ماه‌های اخیر بسیار حرفه‌ای عمل کرده‌اند و کسب این توفیقات حاصل برنامه‌ریزی دقیق و منسجم، توجه به اصول علمی و ریسک‌سنجی است.
وی حمایت همه‌جانبه بیمه دی از جانبازان دو جنگ تحمیلی که در کمترین زمان ممکن صورت پذیرفت را مایه دلگرمی دانست و گفت: خدمت به این عزیزان بدون توفیقات الهی و توجه خداوند متعال غیرممکن است.
سخنگوی دولت با اشاره به رشادت‌های جوانان این مرز و بوم در جنگ‌های تحمیلی که به قطع اعضای آنان منجر شده است، افزود: با هیچ معیاری نمی‌توان قدر این جانبازی‌ها را دانست.
مهاجرانی خطاب به کارکنان بیمه دی گفت: خوشا به حال شما که در جایی کار می‌کنید که با مهربانی کردن به جامعه هدف، به‌خصوص خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران، صفت رحمان و رحیم خدا را به مردم نشان می‌دهید. خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران عزیزتر و خاص‌تر هستند و همه ما موظفیم گوشه چادر مادران شهدا و دست و پای پدران شهدا را ببوسیم. کارکنان شرکت بیمه دی نیز با ارائه خدمات شبانه‌روزی به این عزیزان، جهاد واقعی را انجام می‌دهند.
وی با اشاره به حضور کارمندان دولت در میدان خدمت‌رسانی در شرایط دشوار گفت: کارمندان عزیز ما در نقاط مختلف کشور با علم به خطرات جنگ، لحظه‌ای خدمت‌رسانی به مردم را ترک نکردند تا مردم در آسایش و آرامش بمانند.
سخنگوی دولت با اشاره به کارنامه موفق هادی عبداللهی، مدیرعامل شرکت بیمه دی، در ۲۰ ماه حضور وی در این شرکت، گفت: قطعا کسی که خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را پذیرفته، مورد عنایت و توفیقات الهی خواهد بود. کسی که در موقعیت خدمت به مردم کار می‌کند، برای انجام امری خاص آمده است؛ خدمت به عزیزترین افراد جامعه که همه وجود خود را برای کشور و سایر مردم هزینه کرده‌اند.
وی عملکرد عبداللهی و تیم مدیریتی بیمه دی را بسیار موفق و پرافتخار دانست و اظهار داشت: این موفقیت به خاطر دعای خیر پدران و مادران شهداست.
مهاجرانی با اشاره به ماهیت فعالیت شرکت‌های بیمه گفت: بیمه‌ها سالیان سال است که در دنیا خیال مردم را راحت می‌کنند، ریسک مردم را می‌خرند و از خرید و فروش ریسک مردم ارتزاق می‌کنند؛ اما شما در بیمه دی ریسک کسانی را می‌خرید که روزگاری جان این مردم بودند و ریسک کشور و جان مردم را با دادن جان و اعضای خود گارانتی کرده‌اند.
سخنگوی دولت همچنین به رتبه نخست بیمه دی در بخش‌های مختلف صنعت بیمه اشاره کرد و گفت: کار شما دشوار است و می‌دانم که در شرایط دشوار اقتصادی کشور، کسب رتبه اول صنعت بیمه کار سختی است و حفظ این رتبه دشوارتر خواهد بود. همیشه می‌گویند یک‌بار قهرمان شدن دشوار است، اما حفظ آن کار دشوارتری است؛ با این حال مطمئنم شما به خاطر صفت پهلوانی که دارید، این قهرمانی را حفظ خواهید کرد.
وی افزود: وقتی فرد اصول اقتصاد را می‌داند و در عین حال متوجه است که برای چه کسانی کار می‌کند و با خدا معامله می‌کند، این سکو را حفظ خواهد کرد.
مهاجرانی افزایش تعداد بیمه‌گذاران شرکت بیمه دی به ۹ میلیون نفر را موفقیت بسیار بزرگی خواند و گفت: اینکه اغلب بیمه‌گذاران از این شرکت رضایت دارند، شایسته خداقوت به مدیران این شرکت است.
وی با اشاره به خدمت‌رسانی بیمه دی به بازنشستگان اظهار داشت: بازنشستگان به عنوان افرادی که یک عمر کار و تلاش کرده‌اند، شایسته خدمات مناسب هستند. هرچند بیمه بازنشستگان برای شرکت‌های بیمه‌ای پرهزینه است، بیمه دی با قبول خدمت‌رسانی به اعضای صندوق بازنشستگی کشور کار بزرگی انجام داده و ایجاد رضایت در میان بازنشستگان قابل تقدیر است.
سخنگوی دولت با تأکید بر اینکه باید کار را به‌درستی انجام داد و نتیجه را به خداوند واگذار کرد، گفت: گزارش ارائه‌شده در خصوص رضایتمندی این قشر از شرکت بیمه دی مایه دلگرمی است.
وی همچنین از شرکت بیمه دی به خاطر تأمین داروی جامعه هدف، به‌خصوص جانبازان، ایثارگران و خانواده‌های شهدا تقدیر کرد و گفت: آمریکایی‌ها در مورد این ادعا که ایران تحریم غیرنظامی نیست، دروغ می‌گویند. آنها درباره عدم تحریم دارو و حقوق بشر نیز کاملاً دروغ می‌گویند و در همه ابعاد کشورمان را تحریم کرده‌اند.
فاطمه مهاجرانی در ادامه از بخش‌های مختلف شرکت بیمه دی، از جمله مرکز پاسخگویی به مردم (کال‌سنتر)، بازدید و با کارکنان این بخش در فضایی صمیمی گفت‌وگو کرد.
در پایان این بازدید، سخنگوی دولت با اشاره به عملکرد و دستاوردهای بیمه دی، از هادی عبداللهی، مدیرعامل، مدیران و کارکنان این شرکت تقدیر کرد.
هادی عبداللهی، مدیرعامل شرکت بیمه دی، نیز گزارشی از اقدامات این شرکت در سال‌های ۱۴۰۴ و ۱۴۰۵، دستاوردهای شاخص و خدمات برخط این مجموعه به جامعه معزز ایثارگران و بیمه‌شدگان ارائه کرد.

 

سید منصور بنی‌هاشمی، مشاور و مدیرکل حوزه ریاست، و سیده معصومه غفوری، مدیرکل روابط عمومی و اطلاع‌رسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این برنامه حضور داشتند.