مدیرکل بنیاد شهید مازندران: راهبرد موفق نیازمند توجه به تجربه زیسته شهرستان‌ها است

مدیرکل بنیاد شهید مازندران: راهبرد موفق نیازمند توجه به تجربه زیسته شهرستان‌ها است

سعید کهن‌سال در جلسه شورای اداری با اشاره به همایش اخیر مدیران کل استان‌ها در تهران، اظهار داشت: رویکرد اصلی این همایش، اصلاح رویکرد بر اساس نظام یکپارچه حکمرانی و فعال‌سازی نقش جامعه ایثارگری، تشکل‌های ایثارگری و گروه‌های جهادی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت بود.

 

وی با بیان اینکه شکافی بین نگرش اجرایی استان‌ها و نگرش سیاست‌گذاری ستاد مرکز وجود دارد، افزود: راهبرد موفق باید از شهرستان‌ها و از میان کسانی که تجربه زیسته و دانش آشکار از نیازها و نظام مسائل جامعه هدف دارند اخذ شود تا پیام صادرشده از سوی ستاد قابلیت اجرا پیدا کند.

 

کهن‌سال با اشاره به تأکیدات حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم در حوزه فرهنگ ایثار و شهادت، گفت: مراقبت از فرزندان شهدا بویژه فرزندان دختر شهدای حضانتی و فرزندان شهدای شاخص که مظلوم واقع شده‌اند، باید با حساسیت بیشتری دنبال شود و آمار این گروه‌ها به‌صورت تفکیک‌شده در شهرستان‌ها حفظ و پیگیری گردد.

 

 

مدیرکل بنیاد مازندران با تأکید بر لزوم صرفه‌جویی و تقویت نظارت در حوزه سلامت و درمان، اظهار داشت: باید مشخص شود در کدام بخش‌ها بیشترین هزینه وجود دارد و نظارت در بخش‌های پرهزینه از جمله تجهیزات پزشکی، جراحی‌ها و داروخانه‌ها تقویت شود و دسترسی آسان جامعه ایثارگری به خدمات دارویی و تجهیزاتی در سطح شهرستان‌ها برنامه‌ریزی گردد.

 

کهن‌سال با اشاره به راهبرد دشمن برای جنگ اقتصادی و فرسایشی و تضعیف اعتماد مردم و انسجام نهادی، گفت: باید اقتصاد تاب‌آوری اجتماعی را با مردم و جامعه هدف بالا ببریم و در برابر راهبرد دشمن مقاومت کنیم.

 

وی با تأکید بر لزوم تعیین تکلیف تفویض اختیار به استان‌ها، افزود: شیوه‌نامه ابلاغ شده اما برنامه اجرایی جزئیات آن به استان‌ها ابلاغ نشده و باید این بخش مشخص شود.

 

مدیرکل بنیاد شهید مازندران با اشاره به مسئولیت نگهداری اموال و دارایی‌های بنیاد، گفت: باید اموال بیت‌المال حفظ شود و املاک استان از نظر ارزش اقتصادی، نوع بهره‌برداری و ظرفیت‌ها شناسایی و جمع‌بندی شوند.

 

کهن‌سال با اشاره به برگزاری اولین مناقصه جدید کشور در مجموعه آمفی‌تئاتر استان، اظهار داشت: اگر این اتفاق نمی‌افتاد این مجموعه برای همیشه از دست می‌رفت و باید تأمین اعتبار ادامه کار آن دنبال شود.

 

وی با اشاره به جلسه خود با استاندار مازندران، گفت: مقرر شد مجوز مولد سازی برخی املاک برای تأمین هزینه‌های مجموعه توانبخشی و آمفی‌تئاتر دریافت شود و املاک معرفی‌شده در این زمینه به کار گرفته شوند.

 

 

کهن‌سال در پایان با تأکید بر لزوم حفظ بیت‌المال و استفاده بهینه از املاک بنیاد، گفت: باید با جمع‌بندی دقیق، پیشنهاد مشخصی برای تصمیم‌گیری به جلسه با استاندار ارائه شود.