برگزاری نشست هماندیشی پایش سلامت جسمی و روانی فرزندان صغار شهدا
سید محمد میرکاظمی، سرپرست دفتر نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در ابتدای این نشست، با اشاره به مشاهدات خود در دیدارهای استانی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با خانوادههای شهدا، از واقعیتها و نیازهای اساسی این عزیزان سخن گفت و افزود: در بسیاری از منازل تنهایی، بار روانی سنگینی را بر دوش فرزندان ایثارگر میگذارد.
وی با مقایسه نسلهای مختلف فرزندان شهدا، گفت: ما شاهد هستیم که فرزندان امروز نسبت به نسلهای گذشته، با وجود دسترسیهای بیشتر، از نظر روانی شکنندهتر هستند. نسلهای گذشته شاید با سختیها و نبودِ پدر راحتتر کنار میآمدند، اما نسل جدید در برابر چالشهای زندگی نیازمند حمایتهای بسیار دقیق و تخصصی هستند.
میرکاظمی افزود: در بازدیدهای میدانی، متوجه شدهایم که برخی از این فرزندان با نیازهای جدی در حوزه سلامت جسمی و بهویژه سلامت روانی روبرو هستند. رسیدگی به این نیازها، از دیدگاه ما یک ضرورت حیاتی است که نباید از آن غافل شد. بنیاد شهید باید با نگاهی دقیق و فراتر از اقدامات سنتی، تلاش کند تا سلامت و آینده این نسل را تضمین کند.
در این نشست مدیران و نمایندگانی از معاونت تعاون و امور اجتماعی، معاونت درمان، حراست، موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار و شرکت متد حضور داشتند که به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند و در انتها مقرر شد دبیرخانه دائمی رسیدگی به مسائل فرزندان صغار شهدا در حوزه نمایندگی ولی فقیه با اولویت تشکیل پرونده الکترونیک و درمان این عزیزان ایجاد شود. نماینده بیمه دی نیز از آمادگی بیمه دی برای ارائه هرگونه خدمات خبر داد.
انتهای پیام/