الحوثی: آمریکایی‌ها طی ۲۰ سال گذشته ۳ میلیون نفر را کشته‌اند

الحوثی: آمریکایی‌ها طی ۲۰ سال گذشته ۳ میلیون نفر را کشته‌اند

رهبر انصارالله یمن گفت: آمریکایی‌ها امسال اعتراف کردند که در طول ۲۰ سال گذشته نزدیک به ۳ میلیون نفر را کشته‌اند.

«عبدالملک الحوثی» رهبر انصارالله یمن امروز سه‌شنبه در سخنانی اظهار داشت: ما مراسم بزرگداشت سالانه شهدا را که به مدت یک هفته کامل با فعالیت‌های مختلف ادامه خواهد داشت، افتتاح کرده و درود، احترام و قدردانی خود را به همه بستگان شهدا تقدیم می‌کنیم. شهادت افتخار و امتیاز بزرگی است که خداوند متعال به کسانی اعطا می‌کند که در راه او کشته شده و در مسیری که او تعیین کرده، عمل کرده‌اند. در شهادت، هرگز زیانی نزد خدا نیست و خداوند به شهیدان چیزی بهتر از زندگی دنیا عطا فرموده است.

وی افزود: جایگاه والایی که شهدا از آن برخوردارند، مایه تسلی خاطر بستگانشان است و آنها را به تلاش در راه خدا، صرف نظر از خطرات، ترغیب می‌کند. شهادت، مرتبه‌ایی والا از ایمان است که در آن، انسان به نقطه‌ای می‌رسد که آماده است تا خود را در راه خدا فدا کند. شهادت در راه خدا، آنطور که برخی تبلیغ می‌کنند، جایگزین فرهنگ زندگی نیست، بلکه فرهنگ حقیقی زندگی است.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: امتی که با روحیه جهاد در راه خدا و روحیه شهادت‌طلبی پیش می‌رود، سربلند است و می‌تواند خطرات را دفع کند. شهادت، حیات ملت و مانعی در برابر نابودی و ذلت است. دوره‌هایی بود که امت جهاد در راه خدا را رها کرد و کراهت از شهادت ریشه دواند، اما نتیجه این شد که امت در معرض بلایا قرار گرفت و میلیون‌ها نفر از فرزندان خود را هنگام تسلیم و سازش از دست داد.

وی بیان داشت: فجایع بزرگی در طول تاریخ امت اسلامی، از دوران گذشته تا دوره استعمار و تا مرحله کنونی، رخ داده است، جایی که این امت بدون جنگیدن و بدون اتخاذ موضعی، کشته‌های بسیار زیادی داده است. آمریکایی‌ها امسال اعتراف کردند که در طول ۲۰ سال گذشته نزدیک به ۳ میلیون نفر را کشته‌اند که بیشتر آنها از امت اسلامی بوده‌اند و در حالی که در موضع ضعف بوده‌اند، آنها را کشته‌اند.

رهبر انصارالله یمن تاکید کرد: شهادت جایگزینی برای تقدیم قربانی و نذورات در خدمت به دشمنان ملت است. ما در گروه‌های تکفیری و دیگر گروه‌ها و تشکیلات شاهد هستیم که مسیر و هدف خود را به سمت و سویی برده‌اند که آمریکا و اسرائیل می‌خواهد.

 وی تصریح کرد: ثمره شهادت حمایت از مردم و دفع شر از آنه و مقابله با طاغوت و جنایتکاران است. اهل باطل و ظلم و سرکشی، در راستای اهداف شیطانی و اقدامات جنایتکارانه حرکت می‌کنند مشابه آنچه که اسرائیل و آمریکا و اذناب آنها انجام می‌دهند. اهداف دشمنان به بندگی کشیدن مردم و دور کردن آنها از خداوند است تا ثروت‌ها را به یغما ببرند و کشورهایشان را اشغال کنند و جوامع را سرسپرده کنند و به بندگی بکشانند.

رهبر انصارالله یمن خاطرنشان کرد: شهدا انسان‌هایی با آرمانی عادلانه و موضعی درست هستند که با روحیه شهادت‌طلبی برای خدا عمل کردند و خود را از تمام قید و بند‌هایی که دیگران را به بند می‌کشد، رها ساختند.