برگزاری نشست وبیناری مشاوره و هدایت تحصیلی اداره کل آموزش بنیاد شهید

برگزاری نشست وبیناری مشاوره و هدایت تحصیلی اداره کل آموزش بنیاد شهید

یعقوب سلیمانی در نشست وبیناری با معاونان فرهنگی و آموزشی استان‌ها که امروز یکشنبه ۲۵ مردادماه با محوریت مشاوره و هدایت تحصیلی داوطلبان شاهد و ایثارگر برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالروز ورود آزادگان سرافراز به میهن اسلامی، گفت: آموزش بستر تعالی فرهنگ و مقدمه اثرگذاری در رشد فردی و  اجتماعی است.

 

 

معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد اظهار داشت: هرچه به حوزه آموزش توجه داشته باشیم، در بخش‌های مختلف می‌توانیم متعالی‌تر، موفق‌تر و با اثرگذاری بیشتر کار را دنبال کنیم. آموزش بستر سازنده فرهنگ است و توجه به آن از کودکستان تا دانشگاه، زیربنای موفقیت در تمام عرصه‌‌ها است. حوزه آموزش از وزارت آموزش و پرورش شروع می‌شود و تا دانشگاه ادامه دارد. تلاش ما در حوزه مدارس شاهد این است که از بستر سازی مناسب، خروجی مطلوب در دانشگاه و نهایتاً کادرسازی موفق داشته باشیم که بر اساس اساسنامه بنیاد شهید تعریف شده است.

 

 

 

سلیمانی ادامه داد: اگر در هدایت تحصیلی به محتوا و کارآیی توجه نکنیم، در قبال هزینه‌های هنگفتی که می‌شود، مسئول هستیم و نه‌تنها سرمایه‌های مالی هدر می‌رود، بلکه هدف نهایی بنیاد شهید که تربیت نسلی کارآمد، پویا و متعهد است، محقق نمی‌شود. جامعه هدف بنیاد شهید با توجه به اتفاقات و جنگ‌های تحمیلی اخیر کشور خصوصا دانش آموزان و دانشجویان شاهد و ایثارگر رو به افزایش است و نیاز به خدمات مستمر و رو به رشد در این حوزه احساس می‌شود.