تشییع پیکر شهید مدافع وطن ناوسروان حامد اکاتی در خان‌ببین

تشییع پیکر شهید مدافع وطن ناوسروان حامد اکاتی در خان‌ببین

مراسم تشییع پیکر مطهر شهید مدافع وطن، ناوسروان حامد اکاتی، با حضور حجت‌الاسلام شیخ قاسم دنکوب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان و مسئول حوزه نمایندگی ولی‌فقیه در بنیاد شهید استان، جمعی از مسئولان، خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و مردم شهیدپرور خان‌ببین برگزار شد.

در این مراسم، مردم قدرشناس خان‌ببین با حضور پرشور خود، پیکر مطهر این شهید والامقام را تشییع کرده و بار دیگر با آرمان‌های شهدا و ارزش‌های انقلاب اسلامی تجدید میثاق کردند.

حجت‌الاسلام شیخ قاسم دنکوب در حاشیه این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای مدافع وطن اظهار کرد: شهدا با نثار جان خود، امنیت، عزت و آرامش امروز جامعه را تضمین کردند و خون پاک آنان، چراغ راهی برای ملت ایران در مسیر ایستادگی و سربلندی است.

وی افزود: شهید حامد اکاتی و دیگر شهدای مدافع وطن با شجاعت و فداکاری در برابر تهدیدها ایستادند و نشان دادند که دفاع از ایران اسلامی و امنیت مردم، همچنان با جانفشانی فرزندان این سرزمین تداوم دارد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گلستان با تأکید بر اینکه مردم ایران هیچ‌گاه فداکاری شهدا و خانواده‌های آنان را فراموش نخواهند کرد، گفت: وظیفه ماست که ضمن تکریم مقام شامخ شهدا، در مسیر پاسداشت آرمان‌ها و ادامه راه آنان گام برداریم و خدمت به خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران را با جدیت دنبال کنیم.

 

انتهای پیام