حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید در محل جدید مرکز اسناد و محل نگهداری کتاب‌های حوزه ایثار و شهادت

حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید  در محل جدید مرکز اسناد و محل نگهداری کتاب‌های حوزه ایثار و شهادت

یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این بازدید، با ابلاغ دستورات لازم بر جدیت کار و پیگیری مستمر امور مربوط به نگهداری و انتقال اسناد شهدا و جامعه ایثارگری تأکید کرد.

 

وی با اشاره به جایگاه والای این اسناد به عنوان میراث ماندگار انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، خواستار تسریع در روند انتقال اسناد و آثار با رعایت کامل اصول فنی و امنیتی شد.

 

سلیمانی در حاشیه این بازدید اظهار کرد: حفظ و صیانت از اسناد و آثار شهدا و ایثارگران یک وظیفه ملی و انقلابی است؛ این اسناد، هویت و رشادت‌های یک ملت را در خود جای داده‌اند و باید با نهایت دقت و امانت‌داری از آنها محافظت شود. تکریم و نگهداری از این سرمایه‌های عظیم معنوی بیش از پیش ضرورت دارد.

 

گفتنی است در این بازدید، سعید گنجی مدیر کل اسناد و انتشارات بنیاد شهید و امور ایثارگران، محمد کرم‌الهی مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران و رحیم نریمانی مدیرکل دفتر دانش‌پژوهان و تشکل‌های شاهد و ایثارگر، حضور داشتند.

 

مدیر کل اسناد و انتشارات گزارش مبسوطی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های آتی در زمینه انتقال و حفظ اسناد شهدا و ایثارگران ارائه داد.