میز خدمت ایثارگران در تربت حیدریه؛ راهی برای شنیدن صدای جامعه هدف

میز خدمت ایثارگران در تربت حیدریه؛ راهی برای شنیدن صدای جامعه هدف

، صدیقه خدیوی امروز چهارشنبه ۳۰ اردیبهشت‌ماه در جریان سفر به شهرستان تربت حیدریه، در بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان حضور یافت و در میز ارتباطات مردمی شرکت کرد.

 

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران خزاسان رضوی در این دیدار با اشاره به اهمیت ارتباط بی‌واسطه مسئولان با مردم گفت: برگزاری میزهای ارتباطات مردمی، فرصت ارزشمندی برای تقویت تعامل میان مسئولان و جامعه هدف است؛ چرا که این دیدارهای مستقیم، ضمن افزایش اعتماد و همدلی، زمینه را برای شناسایی دقیق‌تر مسائل و مطالبات مردم فراهم می‌کند.

 

بی‌تردید حضور مسئولان در کنار مردم و شنیدن سخنان آنان از نزدیک، نقش مهمی در ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی خواهد داشت.

 

خدیوی افزود: پاسخگویی به سؤالات، شنیدن صدای ایثارگران و پیگیری درخواست‌ها و دغدغه‌های آنان از مهم‌ترین اهداف برگزاری این میز ارتباطات مردمی است. جامعه ایثارگری سرمایه‌های ارزشمند نظام هستند و وظیفه ماست که با صبر، دقت و احترام، مسائل آنان را بشنویم و در مسیر رفع مشکلاتشان گام‌های مؤثر برداریم.

 

وی ادامه داد: مشکلات و مطالبات خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران باید به‌صورت تخصصی، دقیق و کارشناسی بررسی شود تا بتوان راهکارهای مناسب و اجرایی برای رفع آن‌ها ارائه کرد.

 

رسیدگی به مسائل این عزیزان نیازمند توجه ویژه، هماهنگی مستمر و پیگیری جدی در سطوح مختلف است.

 

در این پاسخگویی محمد رضا خالقی معاون تعاون، زرنگ معاون درمان، نظیف کاران رئیس مرکز ارتباطات مراجعات بنیاد استان و عزیزی سرپرست جدید بنیاد تربت حیدریه حضور داشتند و به سئوالات پاسخ تخصصی ارائه شد.

 

گفتنی است؛ شهرستان تربت حیدریه از توابع استان خراسان رضوی است که در ۱۶۰ کیلومتری مشهد واقع‌شده و ۶۷۵ پرونده شهید، دو هزار پرونده جانباز و ۱۳۴ پرونده آزاده در بنیاد شهید و امور ایثارگران این شهرستان، سند افتخار غیور مردانی است که برای سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران جان‌فشان، فداکاری و مقاومت کردند و به انقلاب اسلامی عزت بخشیدند

 

انتهای پیام/