این شرکت منطبق با سیاست های کلی نظام و اسناد بالا دستی و سند راهبردی سازمان اقتصادی کوثر و گروه کشاورزی آن و مطابق طرح و برنامه و منطبق با اصول حرفه ای شروع به فعالیت نمود.
اهداف و ماموریت از پیش تعیین شده برای این شرکت دستیابی به دانش نوین و زنجیره تولید آبزیان و تولید دانش محور و بروزرسانی تولید نهاده های اولیه تولید خصوصاً ماهیان سردابی و ... بوده است.
اجمالاً توجه شما را به چند نکته کوتاه و مختصر جلب مینمایم:
1- ایران دارای رتبه اول و بزرگترین تولید کننده ماهیان سردابی (قزل آلا) در آب های شیرین و داخلی در دنیا میباشد ولیکن متاسفانه بزرگترین واردکننده نهاده اصلی تولید (تخم چشم زده ماهی قزل آلا) میباشد. (سیاست و برنامه و عملکرد شرکت نیز تولید تخم چشم زده ماهی قزل آلا و بچه ماهی در کشور بوده است)
2- یکی از سرمایه های ملی ، ذخایر ژنتیکی ماهیان خاویاری میباشد که تقریباً رو به زوال بود و این شرکت بزرگترین سرمایه گذاری و تولید را در گله مولدین این گروه از آبزیان را انجام داد که در این رابطه مدارک زیستی موجود در شرکت صدرالذکر موید این موضوع میباشد.
3- صادرات کشور نروژ که با مساحت و جمعیت و سواحل آبی یک سوم کشور ایران معادل درآمد نفتی ایران ماهی آزاد به دنیا صادر می نماید که این شرکت با تولید از طریق بهره وری مناسب از آب دریا بوسیله پرورش ماهی در قفس بعنوان پیشرو در این صنعت با افتخار بعنوان اولین مجری طرح پرورش در قفس در دریای شمال را تجربه نماید.
موارد متعدد دیگری نیز قابل بحث و ارائه است که از مجال این نوشته خارج است و عندالزوم در شرایط لازم قابل بحث و تبادل نظر میباشد.
همواره امور زیر ساختی و زیر بنایی نو و جدید در کشور همیشه چالش هایی در پی دارد که نیاز به پشتکار و حمایت همه جانبه دارد.
این شرکت همواره در زمان فعالیت پویای خود بصورت جهادی طرحهای توسعه ای غیرقابل انکاری را عملیاتی نموده که از افراد عادی و عموم تولید کنندگان کشور ساخته نبوده است و به شکل ساده رقابت با صنعت نداشته و همیشه طرحهای نوین را در کشور دنبال میکرده است.
در 3مثال صدرالاشاره پرواضح است که تداوم کار و رفع موانع تولید و حل مسائل پیش رو باعث رشد و تکمیل طرحهای عملیاتی شده میگردد و امور تخصصی تولید و رشد دانش های نو که صد البته باید کاملاً بومی و مطابق اقلیم کشور عزیزمان باشد بسیار مهم و حائز اهمیت است.
و اما امروز آبزی اکسیر کوثر
1- ماموریت شرکت در آبزی پروری شامل مولدین و تولید تخم چشم زده و بچه ماهی کاملاً از بین رفته و متوقف گردیده است.
2- سرمایه زیستی شرکت و کشور که مولدین ماهیان خاویاری است در حال فروش و صرف هزینه های جاری میگردد.
3- پروژه های پرورش ماهی در قفس شرکت تعطیل و کل تجهیزات در حال نابودی و یا نابود شده است.
4- سرمایه معنوی شرکت که نیروی انسانی متخصص میباشد کاملاً حذف شده اند.
5- مزارع نیمه تعطیل و حقوق کارگران به سختی از محل فروش مولدین تامین میگردد.
6- امور جاری ، اداری دیون دولتی و بیمه کارکنان دچار مشکل شده است.
7- پیگیری های حقوقی معلق مانده است و عموماً معوق میباشد.
8- عملاً هیچ تولیدی متناسب با ظرفیت فعالیت شرکت انجام نمی شود.
اینشرکت از سرمایه های کشور است و در شرایط کنونی می تواند در صنعت آبزی پروری نقش بسزایی ایفا کند که متاسفانه با انتصابات نامناسب مدیران ، راکد و نیمه تعطیل شده است.
محمد
سلام و عرض ادب با تشکر از جسارتی که شهید نیوز به خرج می دهد و در مقابل حجمه رسانه ای نا تعارف از طرف کوثر و بنیاد ، در مقابل تضییع حقوق و اموال خانواده شهدا ایستادگی می کند از بابت توضیحاتی که داده شد بسیار قدردانیم ، کاش کوثر به جای تهمت و فرافکنی توضیحی اجمالی بدهد که پروانه ها و ظرفیت های تولیدی مزارع به چه میزانی است و استحصال و بهره برداری مدیران کارآمد و توانمند و متعهد امصاکی در چه حدی است ؟ آیا توانسته اند از ظرفیت موجود بهره برداری کنند. متاسفانه این آقایان به ظاهر انقلابی و ناکارآمد حتی نتوانستند از ظرفیت های موجود و فراهم شده نیز بهره برداری کنند و مدام در حال فروش دارایی و اموال هستند جدیدا شنیده ام که کلیات صنعت را زیر سوال می برند و می فرمایند که این گونه امور زیان ده هستند ، اف بر آنکس که نادانسته حرفی می زند ، پس چطور بخش خصوصی میلیارد ها میلیارد سود از فعالیت های مشابه حتی ضعیف تر بهره برده است و شما ادعای زیان بار بودن این کسب و کار ها رادارید؟ هر کجا که سر بزنید همین وضعیت هست کافیست به سایت کدال مراجعه کنید و حال و اوضاع خراب و بیمار گونه کوثر را از بابت زیان دهی شرکت ها مشاهده کنید خوشحال می شوم معیار انقلابی بودن را تشریح کنیم و متوجه باشیم که انقلابی بودن به ریش و تسبیح و انگشتر و روزه خوانی و ادعای واهی نیست بلکه در عمل باید انقلابی باشند
ارسال شده در : 19 تیر 1402 ساعت 12:44