به گزارش شهید نیوز به نقل از "ایثار"، نشست تشکل های ایثارگری بنیاد شهید و امور ایثارگران استان کرمانشاه با حضور خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد استان و مسئولین تشکل های ایثارگری در سالن جلسات ستاد استان برگزار شد.
در این نشست که رحیم گلی معاون مددکاری و مشارکت های مردمی نیز حضور داشت، مدیرکل بنیاد کرمانشاه در سخنانی ذات تشکل ها را مردم نهاد و بهره گیری از خرد جمعی عنوان کرد و افزود: تشکل ها به دنبال انجام یک خدمت و در نهایت رسیدن به یک هدف نهایی هستند.
مدیرکل بنیاد کرمانشاه اظهار داشت: پیگیری موضوعی خاص و مشترک از سوی یک مجموعه منسجم را می توان از ویژگی های یک تشکل قوی و قدرتمند برشمرد که اگر در این تشکل در کنار بنیاد شهید قرار بگیرد، یقینا در تحقق برنامه ها و سیاست های بنیاد به خوبی می تواند اثر گذار باشد.
وی افزود: ایثارگران به عنوان افرادی نقش آفرین بایستی در تمامی کارها نقش خود را جدی بگیرند تا جامعه نیز حضور آنان را جدی بگیرند.
شهیدی در بخش دیگری از سخنان خود ایجاد تشکلی تحت عنوان کانون همبستگی ایثارگران استان کرمانشاه با داشتن مجموعه ای از زیر شاخه ها را اقدامی مهم در راستای پیگیری مطالبات و نیازهای جامعه هدف دانست.
مدیرکل بنیاد استان تصریح کرد: تشکل های ایثارگری باید بر اساس نیازمندی هایی همچون نیاز درمانی، ورزشی، قانون گذاری و نیاز زمین و مسکن شکل بگیرد تا بخش اعظمی از درخواست های ایثارگران از این طریق پیگیری شود.
وی در پایان ضمن اشاره به اقدامات انجام شده به منظور بزرگداشت اربعین حسینی از سوی ادارات بنیاد در مناطق مرزی استان اظهار داشت: تعداد ۱۵ موکب فعال در مسیر کرمانشاه به خسروی به طور شبانه روز به هزاران نفر از زائرین کربلای معلی خدمت رسانی می کنند.
در ادامه این نشست اعضای حاضر به بیان نقطه نظرات خود پرداختند.
ارسال نظرات