دومین همایش مسئولان دفاتر نمایندگی ولی فقیه برگزار شد

دومین همایش مسئولان دفاتر نمایندگی ولی‌فقیه در روز چهارشنبه 29 شهریور در سالن جلسات نمایندگی برگزار شد.

به گزارش شهید نیوز به نقل از «ایثار»، حجت الاسلام والمسلمین رمضان موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به وجود تفاوت وظائف و مسئولیت‌های نمایندگی ولی‌فقیه با ماموریت‌ها و اختیارات مدیریت بنیاد ضمن تاکید بر حفظ یکپارچگی و هم‌افزایی افزود: محورهای اساسی ماموریت نمایندگی ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عبارتند از نظارت عام، فراگیر و عمیق استصوابی بر رعایت موازین شرعی، خدمات معنوی و فرهنگی و تکریم از خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و ترویج ایثار و شهادت.
وی در ادامه گفت: ضرورت اشراف کارشناسی بر شاخص‌ها و روند ارزیابی در تحلیل عملکرد و تذکر به موقع به منظور رفع نقاط ضعف و بهبود می‌تواند به پیش‌برد اهداف بنیاد کمک کند.
وی با تاکید بر حفظ هویت نهادی، انقلابی و جهادی بنیاد بر اساس تفکر مساله محور، نگاه ملی و تعیین گزاره‌ها بجای توصیف اعلام کرد: تلاش برای ایجاد افق‌های روشن و رفع موانع در مسیر حرکت پویای ایثار و شهادت با رعایت اصل تفکیک شئون مجری از ناظر، باید بر ماموریت‌های محوله اختصاصی و پرهیز از تصدی وظایف جاری ‌بخش‌های مختلف دنبال شود.
گفتنی است در این همایش از حجت‌الاسلام و المسلمین یوسفعلی شکری نماینده سابق ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران تجلیل شد و همچنین نمایندگان استانها به بیان گزارش عملکرد و ارائه نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

ارسال نظرات

;