یک پیشنهاد ویژه به اروپا: بلیت‌های ارزان قیمت نخرید!

در آن روزها سفارت آلمان علاوه بر لیدری تحرکات ضد ایرانی تلاش کرد با برگزاری چندین کارگاه آموزشی و نیز سرخط کردن برخی سلبریتی‌ها در تعداد کافه و گالری آن‌ها را به شبکه آشوب در تهران وصل کند این اقدام البته موفقیتی برای اروپا در برنداشته و یکی از افسران اطلاعاتی آلمان در شمال غرب کشور دستگیر شد.

پس از اینکه سرکرده یکی از گروهک‌های تروریستی در تهران به سزای اعمال جنایتکارانه خود رسید، برخی کشورهای اروپایی به بهانه این ماجرا باب تنش‌های جدیدی را بازکرده‌اند. روز گذشته مرکز اطلاع رسانی قوه قضائیه اعلام کرد که جمشید شارمهد سرکرده گروهک انجمن پادشاهی معروف به تندر به سزای اعمال جنایتکارانه خود رسیده است.

در اطلاعیه دادستانی تهران به این موضوع مهم نیز اشاره‌شده بود که این تروریست سابقه‌دار مدت‌ها در تعقیب اینترپل قرار داشته و پس از دستگیری و برگزاری چندین دادگاه به سزای اعمال خود رسیده است، اما باوجود اعلان قرمز برای این جنایتکار بین‌المللی ساعتی پس از اعلام این خبر تحرکات اروپایی علیه ایران آغاز شود.

در اولین واکنش آلمان اعلام کرد که سفیر خود از ایران را فراخوانده است، وزارت امور خارجه آلمان در پیامی در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس با اعلام این موضوع نوشت که ما اعتراض شدید خود را به این اقدام به حکومت ایران ابراز داشته‌ایم و حق اقدامات اضافی را دراین‌ارتباط محفوظ می‌دانیم.

این وزارتخانه همچنین در ادامه مواضع عجیب خود اعلام کرد که سفیر آلمان در تهران نیز، امروز با وزیر امور خارجه ایران دیدار کرده و «شدیدترین اعتراض» خود را درباره مرگ شارمهد ابراز کرده است. سپس آنالنا بائربوک وزیر امور خارجه، سفیر را برای رایزنی به برلین فراخواند!

نکته شگفت‌انگیزتر پس از اعلام موضع آلمانی‌ها از سوی اتحادیه اروپا گرفته‌شده و آن‌ها نیز ایران را به دلیل مرگ جمشید شارمهد، ‌ به اقدام تلافی‌جویانه تهدید کرد. جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در صفحه شخصی خود نوشت که اروپا در حال بررسی تدابیری در پاسخ به اقدام ایران است.

البته این مسئول اروپایی اشاره نکرده بود که پاسخ به ایران به چه معناست اما تحولات اخیر در منطقه حکایت از آن دارد که برخی کشورهای غربی این روزها در تلاش هستند تا با ایجاد خط جدیدی از مخاصمات ضد ایرانی یک پروژه جدید را آغاز کنند.

تحرکات مشکوک چند سفارتخانه اروپایی در تهران پس از مرگ یک تروریست! / گزارش رئیس سازمان اطلاعات سپاه از جنگ سفارتخانه‌ها

همین مسئله باعث شد تا وزیر امور خارجه به‌سرعت پاسخ غیرمنطقی اروپایی‌ها را داده و خطاب به وزیر خارجه آلمان که این روزها به‌شدت مورد بی‌اعتنایی قرارگرفته بنویسد که هیچ تروریستی در ایران از مصونیت برخوردار نیست، حتی اگر توسط آلمان حمایت شود. جمشید شارمهد، شهروند ایرانی، آشکارا و بدون شرم رهبری حمله تروریستی به یک مسجد (حسینیه) را بر عهده داشت که منجر به کشته شدن ۱۴ نفر از مردم بی‌گناه ازجمله زنان و کودکان شد. بیش از ۲۰۰ نفر در جریان این حمله مجروح شدند. شواهد کافی موجود است و در دسترس همگان برای بررسی قرار دارد.

تحرکات مشکوک چند سفارتخانه اروپایی در تهران پس از مرگ یک تروریست! / گزارش رئیس سازمان اطلاعات سپاه از جنگ سفارتخانه‌ها

یک گزارش اطلاعاتی درباره تحرکات ضد ایرانی

درک رفتار اروپایی‌ها این روزها سخت نیست، اروپایی از سویی در باتلاق جنگ اوکراین در حال دست‌وپا زدن بوده و از سوی دیگر در فشار شدید صهیونیست‌ها برای گرفتن خدمات بیشتر نظامی و اطلاعاتی برای روشن نگاه‌داشتن ماشین کشتار قرار دارند، این وضعیت برای طرف غربی به‌ویژه اروپایی‌ها سخت تمام‌شده و در تلاش است که با تغییر فاز جنگ‌های نظامی را امنیتی کند، ازجمله آن روشن کردن آتش درگیری‌های سیاسی در منطقه است که جرقه اولیه آن را در لبنان زده‌اند.

اروپایی‌ها هماهنگ با آمریکا این روزها به این تحلیل مهم رسیده‌اند که ادامه جنگ در غزه و کشیده شدن آن به ضاحیه در جنوب بیروت چیزی جز شکست میان‌مدت برای طرف غربی در پی نداشته و مقاومت را قوی‌تر خواهد کرد ازاین‌رو باید جنگ نظامی یک مکمل امنیتی نیز با خود همراه داشته تا بتواند به نتایج مطلوب برسد.

تلاش برای ایجاد انشقاق در میان متحدین مقاومت در لبنان با تحریک مسیحیان از سویی و نیز جلسات شبانه دائمی در سفارت آمریکا باهدف ایجاد اشوب‌های شهری به‌منظور خلع سلاح حزب‌الله از سوی دیگر بخشی از تحرکاتی است که نشانه‌های آشکار دارد، اما این اقدامات سویه‌های ضد ایرانی نیز دارد.

تهدید آلمانی‌ها به تخلیه سفارت خود در تهران به بهانه مرگ جمشید شارمهد که در کارنامه خود چندین و چند اقدام تروریستی ازجمله تلاش برای انفجار سدسیوند، هتل جهان، کفشداری حرم شاهچراغ، حسینیه شیراز و دکل صداوسیما استان فارس را داشته به‌خوبی نشان می‌دهد که در پشت پرده این ماجرا تحرکات دیگری در جریان است که کاتالیزگر آن مرگ یک جنایتکار است.

برای درک آنچه امروز درصحنه منطقه جاری است بازخوانی گزارش فرمانده سازمان اطلاعات سپاه از تحرکات سفارتخانه‌های اروپایی در اغتشاشات سال ۱۴۰۱ است، سردار محمدکاظمی درباره اقدامات ضد ایرانی اروپایی‌ها می‌گوید:

جلسه سفرای ۲۸ کشور اروپایی در سفارت یک کشور اروپایی در نیمه مهرماه ۱۴۰۱ برای بررسی پیشنهاد فراخوان سفرای کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بستن سفارتخانه‌های اروپایی در ایران با محوریت آلمان برگزار شد، در آن زمان مقرر شد به بهانه آشوب‌ها اروپایی‌ها تهران را ترک کنند که بعدها پشیمان شدند.

تحرکات مشکوک چند سفارتخانه اروپایی در تهران پس از مرگ یک تروریست! / گزارش رئیس سازمان اطلاعات سپاه از جنگ سفارتخانه‌ها

این پشیمانی البته بی‌دلیل نبود، ساعتی پس از پایان این جلسه که در رصد نهادهای انقلابی و امنیتی قرار داشت وزارت خارجه پیامی قاطع برای طرف اروپایی فرستاد که ترک تهران بلیتی یک‌طرفه داشته و بازگشتی دیگر در کار نخواهد داشت، همین پیام کوتاه اما روشن باعث شد که سفرای اروپایی یکی پس از دیگر از طرح توطئه آلمانی دست کشیده و به کار خود مشغول شوند در آن روزها تنها اقدام مضحک اما نمادین اروپایی‌ها بالا بردن پرچم اوکراین در تهران بود.

یک پیشنهاد ویژه به اروپا: بلیت‌های ارزان قیمت نخرید!

در آن روزها سفارت آلمان علاوه بر لیدری تحرکات ضد ایرانی تلاش کرد با برگزاری چندین کارگاه آموزشی و نیز سرخط کردن برخی سلبریتی‌ها در تعداد کافه و گالری آن‌ها را به شبکه آشوب در تهران وصل کند این اقدام البته موفقیتی برای اروپا در برنداشته و یکی از افسران اطلاعاتی آلمان در شمال غرب کشور دستگیر شد.

آلمانی‌ها البته باوجود رو شدن دستشان همچنان دست از اقدامات ضد ایرانی در قالب تحرکات دیپلماتیک و فرهنگی برنداشتند، نتیجه ادامه این کنش‌ها ضربه به شبکه ضد فرهنگی آن‌ها رد تهران بود.

شهریور امسال دفاتر موسسه آموزش زبان آلمانی (DSIT) پلمپ شد، این مکان به‌عنوان مرکزی پوششی برای دولت آلمان عمل می‌کرد. فعالیت‌های این مرکز زبان که مستقیم تحت نظارت انستیتو گوته آلمان بود شامل حمایت مالی از گروه‌های زیرزمینی موسیقی، رقص و فیلم می‌شد.

محتوای تولیدی این گروه‌ها خلاف عرف و موازین قانونی و اخلاقی کشور بود. تعدادی از اسناد مالی این مرکز زبان، شامل پرداختی‌های متعدد به افراد متفرقه می‌شود که هم توسط رئیس DSIT و هم سفارت آلمان در ایران امضا و تأییدشده بود. بر اساس اطلاعات منتشره، دولت آلمان در پوشش این مؤسسه زبان سالانه حدود نیم میلیون یورو به گروه‌های مذکور کمک مالی کرده بود. این مؤسسه همچنین با شناسایی افراد مستعد، به دولت آلمان کمک می‌کرد شبکه‌های نفوذ گسترده در داخل ایران ایجاد کند.

به نظر می‌رسد که ماجرای خروج هانز اودو موتسل از تهران فراتر از یک اعتراض دیپلماتیک ساده پس از رسیدن یک تروریست آلمانی به سزای اعمالش در تهران بوده و دولت آلمان به نیابت آمریکایی‌ها در تلاش است که با سلسله عملیات‌های ادراکی زمینه انتقال خط آشوب را فراهم کند.

شاهد آن نیز، رفتارهای عجیب غزاله شارمهد دختر تروریست معروف است که توسط شبکه ضدانقلاب وایرال شده است، البته این نمایش جدید با یک بلیت ارزان‌قیمت ممکن است آن‌قدرها نیز ساده به پایان نرسد، نتایج انتخابات آمریکا بیخ گوش اروپایی‌ها بوده و شبکه هماهنگی سازمان سیا هرلحظه ممکن است زیر ضرب وعده صادق ۳ برود، جنگ سفارت‌خانه‌ها هزینه‌ای سنگین روی دست اروپا خواهد گذاشت!

ارسال نظرات

;