عادل مهری، مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر در خصوص نشست آموزشی اجرای شیوه نامه طرح «شهید احمدی روشن»، گفت: این موضوع که با همکاری بنیاد نخبگان استان تهران اجرا شد، شیوههای مشارکت اعضا دانش پژوهان شاهد در هستههای مسئله محور را بیان میکند.
وی افزود: این نشست که با حضور مسئولان واحدهای نخبگانی دانش پژوهان در استانها و همچنین نخبگان ایثارگر از سراسر کشور به صورت وبیناری اجرا شد، مورد استقبال کاربران بسیاری قرار گرفت.
مهری اظهار کرد: در طرح «شهید احمدی روشن» مشکلاتی که برای دستگاهها مسائلی همچون دغدغههای سازمانی و نیاز ایثارگران را دربرداشته باشد، رسیدگی میشود. در ابتدا ما ۱۲ مسئله مهم را مکاتبه کردیم و به بنیاد ملی نخبگان ارائه شد و از ایثارگران دعوت شده به مشارکت در حل مسائلی توسط طرح «شهید احمدی روشن» که بسیار مطمئن، علمی و تخصصی است، بپردازند.
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر با بیان اینکه این بستر، فرصت خوبی برای مدیران ارشد بنیاد شهید و امور ایثارگران و همچنین مدیران استانی ایجاد میکند، تصریح کرد: در این طرح نخبگان با هدف کمک به ایثارگران، مشکلات این عزیزان را رفع میکنند، ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز همواره بر استفاده از ظرفیتهای مشورتی نخبگان تاکید داشتند و این فرصت بسیار خوبی است که به کمک اعضا دانش پژوهان و نخبگان که در حل مسئله کمک میکنند، اجرایی شود.
مهری خاطرنشان کرد: فرصت دیگر این طرح برای مجموعه ما به واسطه حضور نخبگان ایثارگر در هستههای مسئله محور طرح «شهید احمدی روشن» است که انتظار داریم تعداد قابل توجهی از اعضای دفتر دانش پژوهان به عضویت بنیاد ملی نخبگان درآیند و هدفی که ما از ابتدای سال به دنبال آن هستیم، این است که سطح دانش پژوهان ارتقاء یافته تا میزان ملحق شدن جامعه هدف اداره کل دانش پژوهان به بنیاد نخبگان، بالا رود که با مشارکت در طرح مذکور، این امر تحقق مییابد.
اجرای طرح «شهید احمدی روشن» با هدف حل مسائل ایثارگران توسط دانش پژوهان شاهد
مدیرکل دفتر دانشپژوهان و تشکلهای شاهد و ایثارگر گفت: با هدف حل مسائل ایثارگران توسط دانش پژوهان شاهد، ضمن اجرای طرح «شهید احمدی روشن» میزان عضویت ایثارگران در بنیاد ملی نخبگان افزایش مییابد.
ارسال نظرات