لزوم توجه به عدالت در ارائه خدمات به خانواده معظم شاهد و ایثارگر

سرپرست سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر در جشن ولادت حضرت علی(ع) گفت: توزیع عادلانه خدمات به خانواده معظم شهدا و ایثارگران از اولویت‌های ما در سازمان است.

جشن ولادت حضرت علی(ع) و گرامیداشت روز مرد، روز دوشنبه 24 دی ماه با حضور محمدرضا گروسی، سرپرست سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر و کارکنان سازمان، موسسه فرهنگی، ورزشی و توانبخشی ایثار، گروه هتل‌ها و مجتمع‌های اقامتی کوثر، شرکت شاهدان کوثر و چاپخانه کوثر در محل هتل هویزه تهران و به صورت ویدئو کنفرانس با حضور کلیه واحدهای سراسر کشور برگزار شد.

 سرپرست سازمان فرهنگی، هنری، ورزشی و سیاحتی کوثر در این مراسم، ضمن تبریک ولادت حضرت علی (ع) و روز مرد گفت: با توجه به فرمایش امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در نامه 27 نهج البلاغه، مهمترین مسئولیت اجتماعی این است که با مردم و مراجعه کنندگان فروتن، مهربان و گشاده رو باشیم و عدالت را سرلوحه کارها قرار دهیم و همین موضوع را در ارائه خدمات به خانواده معظم شاهد و ایثارگر باید رعایت کنیم.

گروسی تغییر موفقیت آمیز جهت ارتقا سطح خدمات به خانواده معزز شهدا و ایثارگران را بسیار پراهمیت بیان کرده و افزود: برای تغییر موفقیت آمیز باید چشم انداز، مهارت و منابع و برنامه عملیاتی داشته باشیم و با داشتن این شاخص‌ها بدون شک به اهداف سازمانی خواهیم رسید.

ارسال نظرات

;