محمدرضا داوطلب، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان، در گفتوگویی ویژه با اشاره به سالروز شهادت رئیسجمهور شهید و جمعی از خادمان نظام در سانحه سقوط بالگرد، اظهار کرد:به همین مناسبت، نگارخانه موزه شهدای گیلان را افتتاح میکنیم تا گامی هرچند کوچک در مسیر زندهنگهداشتن یاد و راه شهدای خدمت برداشته باشیم.
وی با بیان اینکه نخستین برنامه این نگارخانه برپایی نمایشگاه عکس «شهادت همپای مردم» است، افزود: در این نمایشگاه، تصاویری از پرتره شهدای خدمت و مدیران شهید استان گیلان به نمایش گذاشته شده که یادآور تعهد، ایثار و مسئولیتپذیری این عزیزان در مسیر خدمت به مردم و نظام است.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گیلان هدف از افتتاح این فضا را ترویج فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه تنها نمایش چند عکس نیست، بلکه فرصتی برای بازخوانی فرهنگ ایثار و مسئولیتپذیری برای نسل امروز و آینده کشور است.
داوطلب با دعوت از عموم مردم، خانوادههای شهدا، ایثارگران و مسئولان برای بازدید از نگارخانه و نمایشگاه، افزود: بر این باوریم که زنده نگهداشتن یاد شهدا، رمز تداوم عزت، استقلال و پیشرفت ایران اسلامی است.
نگارخانه و موزه شهدای گیلان واقع در سبرهمیدان، پیرسرا، جنب پلیس امنیت اقتصادی، همهروزه بهجز ایام تعطیل پذیرای علاقهمندان خواهد بود.
انتهای پیام
برپایی نمایشگاه عکس «شهادت همپای مردم» به مناسبت سالروز شهادت شهدای خدمت

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان از افتتاح نگارخانه موزه شهدای گیلان و برپایی نمایشگاه عکس «شهادت همپای مردم» به مناسبت سالروز شهادت شهدای خدمت خبر داد.
ارسال نظرات