شهادت ۱۴ فلسطینی دیگر از بامداد تاکنون

منابع پزشکی در غزه اعلام کردند که از بامداد امروز (پنج‌شنبه)، در پی موج تازه‌ای از حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، دست‌کم ۱۴ نفر شهید و ده‌ها تن دیگر زخمی و مفقود شده‌اند.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین،‌ بر اساس گزارش منابع پزشکی در غزه، دو حمله هوایی شرق محله التفاح در شرق شهر غزه صورت گرفته و ارتش رژیم صهیونیستی در برخی از این حملات به مناطق مسکونی، از ربات‌های انفجاری استفاده کرده است.

همچنین خیمه‌ای در اردوگاه الصداقة در جنوب دیرالبلح هدف قرار گرفت که به شهادت دو فلسطینی منجر شد. در اردوگاه النصيرات نیز بمباران یک منزل در نزدیکی مسجد سید قطب، ۳ کودک و یک دختر جوان را زخمی کرد.

در خیابان المخابرات در شمال غزه نیز، حمله‌ای مستقیم به منازل، باعث شهادت و مجروح شدن شماری از فلسطینیان شد.

بمباران یک پناهگاه در منطقه البرکه در دیرالبلح که پناهگاه آوارگان بود، ۱۰ شهید بر جای گذاشت.

همچنین بخش‌هایی از بیمارستان العودة در جبالیا نیز هدف حمله توپخانه‌ای قرار گرفت؛ طبقات سوم و چهارم ساختمان B آسیب دیده و نیروهای اسرائیلی به حیاط بیمارستان یورش برده و به‌طور گسترده اقدام به تیراندازی به سمت ساختمان‌های آن کردند.

ارتش اشغالگر در حمله ای دیگر، اقدام به انفجار منازل مسکونی در غرب بیت‌لاهیا کرده و حملات هوایی نیز به مناطقی در خان یونس انجام گرفت.

ارسال نظرات

;