مدیریت یک جنگ فقط با ۳ پیام

برخی نظرسنجی‌های منتشر شده در فضای مجازی از یک طرف و واکنش ایرانیان، ملت‌های منطقه و مردم دنیا از طرف دیگر، نشان می‌دهد که ادعاهای سران غربی به اندازه کافی نتوانسته ملت‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.

 پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک ایران، نتانیاهو و سران رژیم صهیونیستی از یک طرف، ترامپ و سران کشورهای اروپایی از طرف دیگر با اتخاذ مواضع متعدد در طول 12 روز جنگ تحمیلی، تلاش کردند افکار عمومی جهان، اذهان جامعه ایرانی و سیستم محاسباتی ایران را برهم بزنند.

ساعاتی پس از شروع حمله اسرائیل، نتانیاهو ساکنان سرزمین‌های اشغالی خطاب قرار داد و گفت: «روزهای سختی در پییش داریم». او چند ساعت بعد از مردم ایران خواست علیه رهبران خود شورش کنند. علاوه بر اینکه لفاطی‌های نتانیاهو علیه ایران تاکنون ادامه دارد، ترامپ نا امید از تحت تاثیر قرار دادن افکار عمومی و فرماندهان ایرانی، همچنان درحال اظهارات متناقض و پراکنده در فضای مجازی یا تریبون‌های آمریکایی است.

 


علی‌رغم موضع گیری‌های پُرحجم نتانیاهو، ترامپ و رهبران کشورهای اروپایی، به خصوص انگلیس، آلمان و فرانسه، برخی نظرسنجی‌های منتشر شده در فضای مجازی از یک طرف و واکنش ایرانیان، ملت‌های منطقه و مردم دنیا از طرف دیگر، نشان می‌دهد که ادعاهای سران غربی به اندازه کافی نتوانسته ملت‌ها را تحت تاثیر قرار دهد.

در مقابل اما آیت الله خامنه‌ای به عنوان رهبر ایران، فقط با سه پیام تصویری اردوگاه دشمن را تحت تاثیر قرار داده و در نهایت گزاره ایران پیروز و قدرتمند را در داخل و خارج تثبیت کردند. پیام‌هایی در امتداد یکدیگر که هر بار موضع ایران را در مقابل دشمن تقویت کرده و روایت اصلی از جنگ را غالب کرد. 
 

 

رسانه‌های غربی نیز پس از انتشار پیام آیت الله خامنه ای، دست به دست هم دادند و بر ابطال گزاره‌های منطقی ایشان تمرکز کردند. اکنون مهمترین دستورکار رسانه‌های آمریکایی، انگلیسی و صهیونیستی معکوس کردن تصویر ایران پیروز و خدشه وارد کردن به شخص رهبری انقلاب است.اصلی ترین تفاوت پیام‌ها رهبرانقلاب با سران کفر در تحق وعده‌ها بود؛ بیچاره شدن رژیم صهیونی و پاسخ دردناک به آمریکا از جمله موارد قابل اشاره است در صورتی که دشمن متجاوز نه در تحقق وعده‌ها موفق شد و نه در اهدف پنهانی.

ارسال نظرات

;