برگزاری نخستین اجلاسیه ۲۳ شهید کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس

نخستین اجلاسیه ۲۳ شهید کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس با حضور معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در شیراز برگزارشد.

به گزارش شهید نیوز به نقل از «ایثار»،سردار یعقوب سلیمانی در نخستین اجلاسیه شهدای کارمند بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس که با حضور مسئولان کشوری، استانی، خانواده‌های معظم شهدا و دلدادگان فرهنگ ایثار و شهادت برگزار شد، اظهار داشت: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی، زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا و تکریم خانواده‌های معظم شهدا کمتر از شهادت نیست بنابراین می‌توان این اقدام ارزنده را گامی در تداوم راه شهیدان دانست.
وی با اشاره به جایگاه جهاد تبیین و روایت حقایق گفت: اگر روایت حضرت زینب(س) پس از اسارت کاروان حضرت سید الشهدا(ع) نبود، واقعه کربلا روایت نمی‌شد و کربلا همچون غدیر مهجور می‌ماند بنابراین امروز نیز با برگزاری یادواره‌ها و مراسمات در مناسبت‌ها در تداوم همان راه جهاد تبیین هستیم که بایستی رشادت‌ها و حماسه‌های رزمندگان را با نگاه و بیان نو روایت کنیم.
سردار سلیمانی با اشاره به اینکه دشمن تمام توان خود را به کار گرفت که انقلاب اسلامی ملت ما را ساقط کند، بیان کرد: امروز هرچه داریم از فداکاری شهدا، جانبازان و آزادگان و جامعه ایثارگری داریم بنابراین تا فرهنگ ایثار و شهادت است، انقلاب ما نیز پویایی دارد. شهدای ما به مصداق آیه شریف قرآن کریم، جان خود را با خداوند خود معامله کردند.
وی، بنیاد شهید و امور ایثارگران را افضل نهاد‌ها عنوان کرد و گفت: شهیدی که در جهت خدمت به خانواده معظم شهدا، خودش آسمانی می‌شود باید تکریم و تجلیل شود و اگر امروز مقاومت در منطقه را می‌بینیم و ایستادگی درونی و معنوی را مشق می‌کنیم به واسطه از حود گذشتی شهدا است.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن تقدیر از مدیرکل و کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس، گفت؛ امیدواریم بتوانیم در راستای تحقق آرمان‌های انقلاب اسلامی با بینش و بصیرت تداوم بخش راه شهدا و جانبازان باشیم.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس نیز گفت: کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران از زمان تشکیل این نهاد انقلابی تا کنون توفیق داشتند که خدمت گذار خانواده های محترم شهدا، جانبازان و آزادگان در استان پهناور فارس باشند و تاکنون یادواره‌های متعددی در سراسر استان به مناسبت‌های مختلف برای شهدای عزیز برگزار شده و اولین کنگره ملی شهدای فارس در سال ۱۳۹۱ بود.  طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته کنگره ملی شهدای هر استان هر ۱۰ سال یکبار برگزار خواهند شد و اکنون با برنامه ریزی‌هایی که شکل گرفته، برای معرفی شهدای عزیز بنا است در ۴ آبان ماه امسال دومین کنگره ملی شهدای استان فارس برگزار شود.
ابراهیم بیانی با اشاره به اینکه ۳۷ اجلاسیه شهرستانی و چندین اجلاسیه قشری و مناسبتی در راستای دومین کنگره ملی شهدای استان فارس در حال برگزاری است، بیان کرد: اوج یادواره‌های شهدا را در مهر ماه پشت سر می‌گذاریم و بیش از ۵ هزار پیش یادواره شهید از سال گذشته تاکنون در دستور کار قرار گرفته و برگزار شده که با همکاری ارزشمند مجموعه سپاه فجر استان فارس این عدد به ۷ هزار یادواره ارتقا پیدا می‌کند و بخش اعظمی از این یادواره‌ها به صورت مردمی و داوطلبانه اجرا شده است. روزی بر استان نمی‌گذرد مگر اینکه بالای ۲۰ یادواره در نقاط مختلف استان اجرا می‌شود که فضای استان شهدایی شده و قدردان شهدا هستیم که به ما اذن و توفیق دادند که در راستای زنده نگه داشتن فرهنگ ایثار و شهادت و یاد و خاطره شهدا خدمت کنیم.
وی  با بیان اینکه بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس ۲۳ شهید کارمند تقدیم نظام اسلامی کرده است، گفت: تاکنون متاسفانه توفیقی نبوده که به صورت متمرکز یادواره‌ای برای شهدای بنیاد شهید و امور ایثارگران استان فارس برگزار شود، اما امروز با عنایت شهدا و خانواده‌های معظم شهدا نخستین اجلاسیه ۲۳ شهید کارمند بنیاد شهید را برگزار کردیم و یقینا این اجلاسیه کمک خواهد کرد که برنامه‌ای فاخر در مناسبت‌ها و فرصت‌های دیگر برگزار کنیم.
بیانی با اشاره به تلاش‌های کارکنان خدوم این بنیاد برای برپایی نخستین اجلاسیه شهدای کارمند این بنیاد، بیان کرد: برگزاری اجلاسیه و یادواره شهدا صرفا برگزاری یک جلسه در دو ساعت نیست و حتما بایستی اقداماتی که مورد انتظار رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر فعالیت‌های ماندگار انجام شود، صورت گیرد. یکی از مطالبات رهبری این است که شهدا، رنگ ثابت زندگی مردم شوند و با سخنرانی این اتفاق نخواهد افتاد و یقینا با ساخت فیلم و کتاب و ترویج حقیقی فرهنگ ایثار و شهادت محقق خواهد شد.
رئیس کمیته یادواره‌ها و امور شهرستان‌های دومین کنگره ملی شهدای فارس با تاکید بر اینکه سلوک، منش و آرمان شهدا باید در یادواره‌های شهدا یادآوری و به مردم منتقل شود، خاطرنشان کرد: حرمت گذاری به بزرگ‌تر ها، عمل به دستورات الهی، تلاش در عمران و آبادی کشور، تربیت فرزندان صالح و … جزو سلوک شهدا است که بایستی مکررا برای همه ما یادآوری شود.
وی شهدای این نهاد انقلابی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: شهید محمد تقی نعمت الهی اولین شهید بنیاد شهید و امورایثارگران فارس است که در نخستین روز‌های جنگ تحمیلی به جبهه اعزام شد و اسارت دشمن در آمد و در اسارت به شهادت رسید که کماکان پیکر مطهر این شهید به میهن باز نگشته است و سردار شهید حاج عبدالله اسکندری آخرین شهید بنیاداستان فارس است که پس از مجاهدت‌ها در محور مقاومت به شهادت رسید و راس مبارک او همانند مولایش امام حسین (ع) توسط جانیان داعش بریده شد و بعد از شهید اسکندری، محمد عباسی از جانبازان ۷۰ درصد بنیاد شهید استان در سال ۱۳۹۹ آسمانی شد.
بیانی به ذکر خاطره‌ای از خانواده سردار شهید «حاج عبدالله اسکندری» پرداخت و بیان کرد: پس از شهادت شهید اسکندری با واسطه گری‌ها بنا شد پیکر مطهر این شهید والامقام پس از پرداخت مبالغ دلاری به جریانات تکفیری، به میهن باز گردد، اما خانواده معظم شهید نگذاشتند این اتفاق صورت گیرد که اوج ایثار و عظمت خانواده معظم شهدای ما را نشان می‌دهد.

ارسال نظرات

;