مهدی حیدری، مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر، با حضور در اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر، با نعمت اله غلامپور، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران بوشهر دیدار و در نشستی صمیمی، گفتگو کردند.
در این نشست که معاونین بنیاد شهید و صدا و سیمای بوشهر نیز حضور داشتند، مدیر کل بنیاد شهید بوشهر ضمن تقدیر و تشکر از مدیر کل و همکاران صدا و سیمای بوشهر، جهت ترویج فرهنگ ناب ایثار و شهادت و انقلاب اسلامی در قالب هنر گفت: هنر واقعی در انقلاب اسلامی یعنی به تصویر کشیدن جلوه های ایثار و شهادت و سبک زندگی قهرمانان وطن، که مجموعه ی صدا و سیما در این امر پیشتاز است.
وی ادامه داد: توجه به سوژه های ناب ایثار و شهادت و ارائه ی زندگی قهرمانان وطن در قالب هنر انقلاب اسلامی به آگاه نمودن جوانان و نوجوانانی که روز های دفاع مقدس را ندیده اند کمک بسیاری می نماید و این امر مستلزم همکاری های صدا و سیما، هنرمندان و مراکز هنری است.
وی با اشاره به تولید مستندهای فاخر زندگی شهدا و خانواده هایشان در صدا و سیمای مرکز بوشهر بیان کرد: سبک زندگی شهدا گنجینه های نابی است که باید به جامعه عرضه شود و امروز بنیاد شهید برای معرفی شهدای شاخص و صبر و استقامت خانواده های ایشان رویکردی تازه دارد.
مهدی حیدری مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر، نیز ضمن بیان توضیحاتی در رابطه با تولیدات هنری مرتبط با دفاع مقدس و سبک زندگی شهدا، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را از دیرباز جزء وظایف صدا و سیما دانست و گفت: امروز وظیفه ی صدا و سیما ثبت وقایع دفاع مقدس و دوران بعد از آن در قالب تولید مستنداتی از والدین شهدا، بستگان ایشان، جانبازان، آزادگان و ایثارگران برای نقل سینه به سینه و ماندگاری یاد شهدا است.
مدیر کل بنیاد شهید استان بوشهر؛
هنر واقعی در انقلاب اسلامی یعنی به تصویر کشیدن جلوه های ایثار و شهادت و سبک زندگی قهرمانان وطن
![](/img/1736757836.jpg)
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان بوشهر، در دیدار با مهدی حیدری، مدیر کل صدا و سیمای مرکز بوشهر گفت: هنر واقعی در انقلاب اسلامی یعنی به تصویر کشیدن جلوه های ایثار و شهادت و سبک زندگی قهرمانان وطن.
ارسال نظرات