شهید حمید شمایلی به تاریخ ۲۷ بهمن ۱۳۴۲ در بهبهان در خانواده مذهبی متولد شد.وی همواره در تجمعات انقلابی و تظاهرات ها شرکت می کرد.
با آغاز جنگ تحمیلی علی رغم مراجعات مکرر حمید به پایگاه های بسیج به دلیل حضور دو برادر بزرگش در میادین نبرد ، از اعزام او ممانعت به عمل می آمد.
با این حال حمید خود را به سپاه سوسنگرد رساند و مدتی را در کنار مدافعان این شهر به نبرد با متجاوزان بعثی پرداخت.
️پس از عملیات ثامن الائمه(ع) حمید به آبادان رفت و به واحد مهندسی رزمی جهاد استان فارس ملحق شدو در کسوت سنگر سازان بی سنگر زیر آتش دشمن به کار احداث خاکریز و جاده مشغول بود
️در عملیات « الی بیت المقدس» چند روز قبل از آزادی خرمشهر ، هنگامی که حمید با بولدوزر مشغول احداث خاکریز بود ، مورد اصابت موشک دشمن قرار گرفت و مجروح شد اما پس از چند ساعت با بدن مجروح دوباره به خط مقدم نبرد بازگشت.
در فروردین ماه ۱۳۶۲ به عضویت واحد مهندسی رزمی تیپ ۱۵ امام حسن مجتبی(ع) درآمد و به فاصله کوتاهی، به «معاونت واحد مهندسی رزمی تیپ ۱۵ امام حسن مجتبی(ع) »منصوب گردید.
سرانجام در روز جمعه ، دهم فروردین ماه سال ۱۳۶۳ ،در منطقه عملیاتی جزیره مجنون شمالی ، پس از ادای فریضه نماز ظهر و عصر ، همراه همرزمانش مورد اصابت راکت های صدامیان قرار گرفت و بال در بال ملائک گشود.
ارسال نظرات