آئین تجلیل از مدال‌آوران و قهرمانان ورزشکار شاهد و ایثارگر استان همدان

به مناسبت روز شهدای ورزشکار، از 32 ورزشکار شاهد و ایثارگر استان همدان با حضور مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران، ورزش و جوانان استان که در مسابقات بین‌المللی، کشوری و استانی مقام‌های اول تا سوم را کسب کرده بودند، تجلیل شد.

آئین تجلیل از مدال‌آوران و قهرمانان ورزشکار شاهد و ایثارگر استان همدان، به مناسبت فرارسیدن روز شهدای ورزشکار (یکم اردیبهشت‌ماه)، با حضور پرشور مسئولین و جامعه ورزش استان، در همدان برگزار شد.
این مراسم با حضور مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، اداره کل ورزش و جوانان، و حجت الاسلام قلیج خانی نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید استان، ، در سالن جلسات اداره کل بنیاد شهید و امورایثارگران برگزار شد. در این مراسم باشکوه، از 32 تن از ورزشکاران افتخارآفرین شاهد و ایثارگر استان که در عرصه‌های بین‌المللی، کشوری و استانی حائز مقام‌های برتر (اول تا سوم) شده بودند، تجلیل به عمل آمد.


مجید صفدریان در ابتدای این مراسم، طی سخنانی ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهدای والامقام ورزشکار، به اهمیت نقش این عزیزان در حفظ و اعتلای ارزش‌های انقلاب اسلامی اشاره کرد.
وی ضمن خیرمقدم به مسئولین حاضر، به ویژه دکتر حقیقی و خدرویسی، مدیرکل و معاون اداره کل ورزش و جوانان استان، به رشادت‌ها و فداکاری‌های شهدای ورزشکار استان پرداخت. 

 


صفدریان با اشاره به اینکه 410 شهید ورزشکار، 5 درصد از کل شهدای استان همدان را تشکیل می‌دهند، افزود: “این شهدای گرانقدر، نه تنها در عرصه ورزش، بلکه در میدان دفاع از وطن نیز خوش درخشیدند و نام خود را برای همیشه در تاریخ این مرز و بوم جاودانه ساختند. بزرگانی چون شهید اسلامیان، شهید محمدلو،شهید  فروتن، شهید چیت‌سازیان ، شهید شمسی پور ، شهید نیلی و شهید امیر طلایی، مربیان ارشد و صاحب سبکی بودند که با تربیت نسل جوان، به ورزش کشور خدمت کردند و در نهایت، جان خود را در راه آرمان‌های انقلاب فدا نمودند.

صفدریان در ادامه سخنان خود، به افتخارآفرینی ورزشکاران شاهد و ایثارگر در عرصه‌های مختلف اشاره کرد و افزود: “امروز شاهد تجلیل از عزیزانی هستیم که با تلاش و پشتکار خود، در عرصه‌های بین‌المللی و کشوری پرچم پرافتخار ایران اسلامی را به اهتزاز درآورده‌اند. در حوزه بین‌المللی، دو ورزشکار موفق به کسب مدال شده‌اند و در سطح کشور نیز از این عزیزان تجلیل به عمل خواهد آمد.
مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان  اضافه کرد ، 13 نفر از خانواده های ایثارگر در عرصه ملی و 10 نفر دیگر در مسابقات استانی  موفق به کسب مدال شده‌اند که در مجموع، از 32 ورزشکار برادر و خواهر تقدیر به عمل می‌آید.”

دکتر حقیقی، مدیرکل محترم ورزش و جوانان استان همدان نیز در سخنانی ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا و ایثارگران، خانواده بزرگ ایثارگران را همواره الگو و اسوه جامعه دانست. وی با اشاره به افتخارآفرینی‌های این عزیزان در حوزه‌های مختلف، به ویژه ورزش،گفت شایسته است از تلاش ورزشکاران ایثارگر که معلم اخلاق در عرصه های ملی و بین المللی می باشند  قدردانی و از زحمات آنان تشکر کنیم .
دکتر حقیقی اظهار داشت: “ما وظیفه داریم تا با تمام توان در خدمت این عزیزان باشیم و از هیچ تلاشی برای حمایت از آنان دریغ نکنیم.”

این مراسم با اهدای لوح تقدیر و جوایز به مدال‌آوران ورزشکار شاهد و ایثارگر استان، به پایان رسید.

ارسال نظرات

;