همکاری دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری با شرکت‌های دانش‌بنیان

فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری گفت: با بیش از ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های پژوهشی و فناوری در سطحی بالا همکاری داریم.

امیر سرتیپ دوم «محمدرضا مروی‌نام» فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری ، با تأکید بر اینکه دانشگاه شهید ستاری یکی از قطب‌های حوزه هوش مصنوعی است، اظهار داشت: ما از لایه‌های اول هوش مصنوعی گذشتیم و در حال ورود به لایه‌های زیرین این حوزه هستیم.

امیر سرتیپ دوم مروی‌نام ادامه داد: در عرصه هوش مصنوعی نباید تعلل کرد؛ چرا که این فناوری با سرعت زیادی در حال پیشرفت است؛ لذا نباید از این حوزه عقب بمانیم.

فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری افزود: با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و نهاد‌های مختلف در کل کشور، تمامی شرکت‌های مرتبط با حوزه‌های دفاعی، امنیت‌بخشی و امنیت‌سازی را جهت تعامل و هم‌افزایی، شناسایی کردیم.  

وی اضافه کرد: همچنین با برخی از شرکت‌های دانش‌بنیان که از نظر ما مورد تأیید هستند و می‌توانند نیازهای ما برطرف کنند نیز به طور گسترده در ارتباط هستیم و با بیش از ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در حوزه‌های پژوهشی و فناوری در سطحی بالا همکاری داریم.

امیر مروی‌نام با بیان اینکه هیچ مشکلی برای گسترش همکاری و ارتباط با شرکت‌های دانش‌بنیان و هیچ مانعی در جهت پیشرفت‌های علمی و فناوری نداریم، گفت: به دنبال هموارسازی مسیر پژوهش و ایجاد زیرساخت‌های لازم برای انجام کار هستیم.

فرمانده دانشگاه علوم و فنون هوایی شهید ستاری همچنین با اشاره به آمادگی نیروی هوایی ارتش عنوان کرد: ما این لباس مقدس را برای خدمت و حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران به تن کردیم و جان خود را برای امنیت کشور عزیزمان اهدا می‌کنیم؛ امنیت کشور و مردم عزیزمان خط قرمز ما است.

وی با تأکید بر لزوم آمادگی برای دفاع همه‌جانبه از کشور، گفت: تا آخر ایستاده‌ایم و اجازه نمی‌دهیم که پای هیچ متجاوزی به خاک میهن‌مان برسد.

امیر مروی‌نام در پایان با بیان خاطره‌ای از شهیدان صیاد شیرازی و ستاری یادآور شد: طی بازدید‌هایی که این عزیزان از یگان‌های عملیاتی داشتند، حُسن خلق، عمق تفکر راهبردی، بیان شیوا و محبت‌آمیز کلام و جدیت در کار‌های‌شان به گونه‌ای بود که ما را به سمت الگوبرداری از رفتار این شهیدان هدایت می‌کرد.

ارسال نظرات

;