ابراهیم رضایی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با
تاکید بر اهمیت گره نزدن مذاکرات با معیشت مردم و جامعه اظهار داشت: دهه ۹۰ با وجود همه اشکالات و عقب گردها، دهه تجربه و درس گرفتن و تجربه است. در این دهه ما اتفاقات ناخوشایند و تلخی را تجربه کردیم که یکی از آنها گره زدن مذاکرات به مسائل روزانه مردم بود. در آن زمان رئیس جمهور که مهمترین مقام اجرایی کشور است گفت که باید مذاکره کنیم تا مسئله آب خوردن مردم حل شود؛ درواقع بیربطترین مسائل از آب خوردن مردم تا محیط زیست را به مذاکره ربط داده و همه کشور معطل مذاکره شد.
وی افزود: این اشکال مهمی بود که در حال حاضر باید تلاش کنیم دوباره رخ ندهد؛ برخی تلاطمهای ارزی که همزمان با مذاکرات در کشور وجود دارد نشانه خوبی نیست و مدیران اقتصادی کشور بویژه در بانک مرکزی باید فضای روانی کشور را مدیریت کنند؛ زیرا بالا و پایین شدن نرخ ارز در زمان مذاکرات بیشتر جنبه روانی دارد. وظیفه مدیران بانک مرکزی است که فضای جامعه را به گونهای مدیریت کنند تا قیمت ارز تحت تاثیر مذاکرات قرار نگیرد.
رضایی تصریح کرد: برای اینکه مذاکرات موفقی داشته باشیم و مذاکرات منجر به نتیجه مطلوب شود نیاز به بی نیازی از مذاکره است، یعنی نباید مسائل موجود را با مذاکرات گره بزنیم و نیاز به این موضوع داریم که بیش از آنکه بر روی رفع تحریمها متمرکز باشیم باید بر خنثیسازی آنها متمرکز شویم.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی ادامه داد: دیپلماتهای ما امروز باید برای رفع تحریمها مذاکره کنند و ما هم به عنوان مجلس از تیم مذاکره کننده کاملا حمایت خواهیم کرد. الباقی بخشهای کشور نیز نباید خود را درگیر مذاکرات کنند و معطل آن بمانند و باید روی خنثیسازی تحریمها متمرکز شوند.
ارسال نظرات