محکومیت‌ شدید جنایات رژیم صهیونیستی از سوی جنبش مجاهدین فلسطین

جنبش مجاهدین فلسطین سکوت و همدستی جامعه بین‌المللی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم کرد و آمریکا را مسئول اصلی این جنایات دانست.

جنبش مجاهدین فلسطین با صدور بیانیه‌ای، سکوت و همدستی جامعه بین‌المللی در قبال جنایات رژیم صهیونیستی را به شدت محکوم و تاکید کرد که ادامه جنایات رژیم صهیونیستی علیه غیرنظامیان بی‌دفاع، از جمله کشتار فجیع در مدرسه «مصطفی حافظ» و قتل عام مردم گرسنه و محاصره‌شده در هنگام دریافت کمک‌های انسانی، غیرقابل قبول است.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، در این بیانیه همچنین آمده است: «ما دولت آمریکا و دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آن را مسئول کامل این کشتار و تمامی جنایات می‌دانیم.»

جنبش مجاهدین فلسطین همچنین از نهادهای بین‌المللی خواست تا از سیاست سکوت و ناتوانی در برابر جنایات شنیع رژیم صهیونیستی ازجمله نسل‌کشی و گرسنگی دادن به فلسطینیان دست بردارند.

این جنبش در ادامه تاکید کرد که رژیم صهیونیستی با ارتکاب جنایات فجیع کشتار جمعی و گرسنگی‌دادن به ملت فلسطین مرتکب جنایات علیه بشریت شده است و جامعه بین‌المللی باید به مسئولیت خود در قبال توقف این جنایات عمل کند.

پیش از این منابع خبری از هدف قرار دادن مدرسه «مصطفی حافظ» واقع در شهر غزه توسط رژیم صهیونیستی و تخریب و ویرانی گسترده آن خبر دادند.

پیشتر گروهی از ۱۶۹ سازمان امدادی پس از دریافت گزارش‌های تقریباً روزانه در مورد هدف قرار دادن غیرنظامیان فلسطینی توسط ارتش رژیم اشغالگر در حالی که منتظر دریافت کمک در نزدیکی مراکز امدادی بودند، خواستار تعلیق مکانیسم توزیع کمک‌ها توسط مراکز آمریکایی- صهیونیستی موسوم به «مراکز کمک‌های بشردوستانه غزه» شدند.

این درخواست در حالی مطرح می‌شود که رژیم اسرائیل از ماه مارس محاصره کامل خود بر غزه را اعمال کرد و پس از آن، تنها از اواخر ماه مه به‌صورت محدود و تدریجی اجازه ورود کمک‌ها را صادر کرد. با این حال، روند توزیع این کمک‌ها به نهادی واگذار شده که وابسته به رژیم اشغالگر است و از سوی سازمان‌های بین‌المللی به‌دلیل عدم بی‌طرفی، غیرقابل اعتماد تلقی شده است.

رژیم صهیونیستی از دوم مارس ورود تجهیزات و کمک‌های بشردوستانه، غذایی و پزشکی به غزه را مسدود کرده که منجر به قحطی گسترده و تقریبا فروپاشی سیستم مراقبت‌های بهداشتی در این باریکه شده است.

ارتش رژیم صهیونیستی با رد درخواست‌های بین‌المللی برای آتش‌بس، از اکتبر ۲۰۲۳ حمله بی‌رحمانه‌ای را علیه غزه دنبال کرده و بیش از ۵۵۰۰۰ فلسطینی را که بیشتر آنها زن و کودک بودند، به شهادت رسانده است.

نوامبر گذشته، دیوان کیفری بین‌المللی حکم بازداشت بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق وی را به دلیل ارتکاب جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت در غزه صادر کرد. رژیم صهیونیستی همچنین با یک پرونده نسل کشی در دیوان دادگستری بین‌المللی به دلیل جنگ خود در منطقه غزه مواجه است.

ارسال نظرات

;