دبیرکل تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با «ایثار»:

تشکل‌ها بازوی توانایی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند

دبیرکل تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی گفت: تشکل‌ها بازوی توانایی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و مسائل و مشکلات را به گوش مسئولان بنیاد رسانده و آنها نیز پیگیر حل آنها می‌شوند.

نفیسه محمدی، دبیرکل تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار «ایثار» در خصوص اهم فعالیت‌های این تشکل اجتماعی گفت: حدود ۱۲ سال است که تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی در حال فعالیت است و همسران شهدا، جانبازان و آزادگان و دختران این بزرگواران در آن عضو هستند.

وی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰۰ نفر عضو تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: ما در حال ثبت کشوری این تشکل هستیم و عمده فعالیت‌های ما در زمینه صنفی، مذهبی، اجتماعی و مسائل روز جامعه است. عمده فعالیت‌های تشکل ما دیداربا خانواده‌های جامعه معزز شهدا و ایثارگران و انجام امور خیریه است.

محمدی در پاسخ به این سوال که بنیاد شهید و امور ایثارگران تاکنون چه نقشی در حمایت از تشکل‌ها داشته، بیان کرد: خوشبختانه بنیاد طی چند سال گذشته نقش حمایتی بسیار خوبی از تشکل‌ها داشته و ما نیز در ارتباط با مدیران بنیاد هستیم و از نظر فکری و مالی کمک‌های خوبی به ما داشتند.

دبیرکل تشکل زنان شاهد و ایثارگر انقلاب اسلامی ادامه داد: از لحاظ کمک‌های فکری تشکل‌ها بازوی توانایی برای بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و مسائل و مشکلات را به گوش مسئولان بنیاد رسانده و آنها نیز پیگیر حل آن هستند و در مسائل اجتماعی نیز اعضای تشکل ما به صورت خودجوش و بدون دریافت هیچ کمکی در صدد رفع مشکلاتشان برمی‌آیند.

محمدی خاطرنشان کرد: تشکل‌ها باید به صورت مردمی فعالیت کنند، زیرا حتی واژه تشکل نیز به معنی سازمان‌های مردم نهاد غیر دولتی است و بودجه‌ای دریافت نمی‌کنند اما چون با جامعه هدف در ارتباط است، کمک‌های فکری از بنیاد دریافت می‌کند تا مثمر ثمر باشند.

رضا

باسلام در مورد فررندان همسران شهدا لطفل مسئولین محترم تجدید نظر نمایند زیرا در بسیاری از مواد مانند مثلا امتیاز ورود فرزندان همسران شهدا به مدارس شاهد امتیاز فرزندان همسران شهدا ۵۰ امتیاز می باشد درحالی که فرضا امتیاز نوه جانباز ۵۰۰ می باشد یا امتیاز کارمد بنیاد و فرهنگیان نیز در همین رنج می باشد که بنظر می رسد هیچ کاربردی ندارد و امکان ورود با این امتیاز وجود ندارد لذا اگر همسران شهدا ایثارگر هستند باید فرزندان انها نیز از امتیازاتی همتراز سایر ایثارگران برخوردتر باشند و......وگر در این مورد ۵۰ امتباز توهین امیز می باشد و حذف ان ابرومندانه است

ارسال شده در : 29 مرداد 1403 ساعت 07:14


ارسال نظرات

;