در سفر به شهرستان چرداول چرداول انجام شد؛

تجلیل مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ایلام از ۸ خانواده معظم شهدا

محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در سفر به شهرستان چرداول با هشت خانواده معظم شهدا در آستانه ولادت حضرت علی(ع) دیدار و سرکشی کردند.

محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام به همراه داراب پور رئیس حراست اداره کل و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان چرداول روز دوشنبه با خانواده های معظم شهید «مهدی ژاله»، «ابرو فراخ»، «علی نقی سلطانیان»، «نعمت الله حرمی»، «حمدالله شریفی»، «طولابی شریفی»، «مجید سلیم زاده» و شهیدان «جوهر و عباس عباسیان» در آستانه ولادت حضرت علی(ع) دیدار و سرکشی کردند.

 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در این دیدارها با تبریک روز پدر خدمت پدران معظم شهدا،افزود: وظیفه داشتیم در این روز مبارک خدمت پدران معظم شهدا برسیم چراکه پدران معظم شهدا گنجینه های ارزشمند جامعه ما هستند.
 
وی با بیان اینکه شهدای معظم ایران اسلامی در منازلی تربیت یافتند که محفل عشق و معنویت و انسانیت بود، افزود: پدران شهدا معلمان غیرت و عزّت بودند و با آوردن نان حلال بر سفره خود، انسان‌هایی تربیت کردند که تاریخ جهان را به نفع جبهه حق تغییر دادند و با حماسه‌آفرینی خود، در اذهان جاودانه شدند.
 
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام با تقدیر از مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران در دوران دفاع مقدس، تأکید کرد: همه ما مدیون شما خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران هستیم.
 
رحیمی همچنین در مراسم ختم مادر شهید خیرالله شریفی نیز شرکت کرد.

ارسال نظرات

;