بررسیها نشان میدهد این فرد، یک کارمند خدماتی ۳۱ ساله، مجرد و متولد سال ۱۳۷۲ بوده که در دادگستری مشغول به کار بوده و با خانواده خود زندگی میکرده است. با توجه به پایان جنگ تحمیلی در سال ۱۳۶۷، او نمیتواند فرزند شهید دفاع مقدس باشد و طی بررسی های ما فرزند جانباز شهید هم نیست.
شایعهسازی علیه جامعه ایثارگری، که شامل ۳.۵ میلیون نفر از خانوادههای شهدا، جانبازان و وابستگان درجهیک آنان است، اقدامی مغرضانه برای القای نارضایتی و فاصلهگذاری میان این قشر ارزشمند و نظام اسلامی است. این در حالی است که این خانوادهها همواره از ارکان اصلی انقلاب اسلامی بودهاند و وفاداری آنان به آرمانهای انقلاب بر هیچکس پوشیده نیست.
حتی اگر در میان این جمعیت بزرگ، فردی مرتکب خطایی شود، این اقدام نباید به نام جامعه ایثارگری یا انقلاب اسلامی نوشته شود. مسیر انقلاب اسلامی، با پشتوانه مردمی و ارزشهای الهی، همچنان با اقتدار ادامه دارد و این شایعات و شیطنتهای رسانهای، خللی در حرکت عظیم انقلاب ایجاد نخواهد کرد.
.
خانوادههای معظم شهدا، که نماد ایثار و مقاومت هستند، همواره پشتیبان نظام و انقلاب بودهاند. انتشار چنین شایعاتی نهتنها توهینی آشکار به این خانوادههاست، بلکه تلاشی بیثمر از سوی دشمنان برای خدشهدار کردن وحدت ملت و انقلاب است که با
هوشیاری مردم ایران، قطعاً ناکام خواهد ماند.
ارسال نظرات